De wet van intentie tijdens de creatie periode

Beste lezer,

Op het nieuws hoorde ik zojuist dat het Gebedenboek tijdens Corona een bestseller is geworden. Hier word ik hartstochtelijk blij van, want gebeden helpen daadwerkelijk. Het zijn een soort intenties die we uitsturen voor onszelf en de wereld.

Met een intentie kun je jouw creatie aansturen oftewel je eigen leven vormgeven. Het is eigenlijk een afgeleide wet van de wet van creatie. Echter, je kunt ook anderen ondersteunen met een intentie in moeilijke tijden. De wetenschap toont aan dat alles met elkaar verbonden is. Onze gedachten, gevoelens en intenties kennen geen ruimte en tijd. Stel, je denkt aan iemand met een goede intentie, dan verplaatst jouw energie zich direct naar de ander. Wij kunnen zelf, heel bewust door middel van een gedachte, energie ergens anders positief in beweging zetten. 

Wat is een intentie?

Een intentie is in feite een duidelijk gedetailleerd doel dat je wilt behalen. Een diepe wens vanuit je hart die jij voor anderen en voor jezelf hebt. Een intentie omvat een verhoogde emotie (dit betekent een emotie die vreugde, blijheid en dankbaarheid betreft). 

Hoe kan je bewust een intentie teweegbrengen?

Stel: je wilt graag een goede deal sluiten. Dan is een duidelijke beschrijving noodzakelijk. Met wie sluit je deze deal? Waar vindt deze deal plaats; op kantoor? Hoe ruikt dit kantoor; naar een leren bankstel? Hoe ziet het kantoor er verder uit van binnen? Hoeveel mensen zijn er aanwezig? Proosten jullie als de deal met succes gesloten is? Wat doe je als de deal gesloten is? Hoe ga je dit succes vieren en met wie? Hoe voel jij je? Kortom: maak je intentie zo gedetailleerd mogelijk.

Hoe werkt het?

Door je emotie te verhogen (dus voelen alsof je de uitkomst al ervaart met blijheid en liefde) stem je jezelf af op deze verhoogde emoties. Hierdoor stuur jij gevoelens met een magnetische lading het veld (oftewel het universum) in. Door de intentie (diepste verlangen) die jij erbij doet stuur jij tevens gedachten met een elektrische lading het veld in. Deze twee samen vormen een elektromagnetische signatuur die in overeenstemming is met je mindset en je houding, waardoor een situatie zal worden gecreëerd die overeenkomt met je doel. Je boort als het ware bewust de natuurwet van creatie aan. Het is de aard van het verenigd veld om continu doorlopend te creëren.

Een intentie voor de genezing van iemand anders

Wie goed doet, goed ontmoet. Dit spreekwoord ken je vast wel en is ook van toepassing op de quantumwereld. Wat je een ander toewenst middels een intentie komt altijd weer bij jezelf terug. Je begrijpt inmiddels dat alles wat je uitzendt te allen tijde bij jezelf terugkomt. Het spiegeleffect. Een gebed voor de wereld heeft dus een dubbel effect: voor de wereld/anderen én voor jezelf.

De ontvanger ontvangt dus je goede intentie, bewust of onbewust. Vergeet niet dat alles is verbonden met elkaar in een verenigd (energie)veld, buiten tijd en ruimte. Een goede intentie voor een ander is met name effectief als je in een groep één bepaalde specifieke gedachte bundelt en deze naar één persoon stuurt. Lees eens het boek van Lynne Mctaggart Het intentie-effect. Zij geeft vele voorbeelden en heeft wetenschappelijk onderzoek gedaan, tezamen met grote wetenschappers en universiteiten.

Wij kunnen dus zelf door positieve intenties bewust de wereld mooier en vredevoller maken.

Nog een effect

Wanneer je met een intentie of gebed voor anderen dienstbaar bezig bent, ben je minder met jezelf bezig. Dit veroorzaakt dat je niet op het resultaat let dat jezelf graag zou zien voor jezelf, maar dat is juist positief! Daardoor kan een bepaald doel zich juist manifesteren. Hier bedoel ik mee: omdat jij je doel loslaat, komt er energetische ruimte vrij in je brein, zodoende kan een resultaat zich ontpoppen.

Alles is door de kracht van intentie gedreven

Of je nou aan het werk bent of in een moeilijke situatie bivakkeert of aan het dineren bent, in alles ligt een intentie schuil. Alleen zijn wij ons hier niet van bewust. Het doel of de situatie ligt misschien voor de hand, maar gedurende de activiteit ben je je er niet van bewust dat je tijdens de activiteit een bepaalde energie kunt opwekken. Je ervaart tijdens het betalen van een rekening dat je geld overmaakt. Stel jezelf eens de vraag: wat denk of voel ik nu? Controleer bij jezelf de grondgedachte. Terwijl je de rekening betaalt kan jij een keuze maken om de dienst te waarderen en te accepteren en daar dankbaar voor te zijn of je kunt de keuze maken om te kniezen (of peinzen?) hoe duur het wel niet is of hoe snel je geld van je rekening afgaat. Bij de laatste keuze ben je armoede op je af aan het roepen omdat deze een negatieve vibratie opwekt. Welke van deze twee mogelijkheden zal beter zijn en jou goede resultaten geven? Deze vraag aan jezelf zal jouw bewustzijn over je denkvermogen vergroten. Je bent hierdoor nieuwe neuro-openingen aan het ontwikkelen die bijdragen aan de kwaliteit van je leven.

Denk ook aan de energielading die je produceert. Het verschil tussen kniezen en wanhoop of tussen dankbaarheid en de beslissing om een dienst te waarderen (of bijvoorbeeld een moeilijke situatie te accepteren) zijn van tegengestelde aard. Kniezen is gebaseerd op angst en zal angst creëren. Dankbaarheid dat je kan betalen tezamen met het vaststaande besluit dat je de dienst of het product waardeert creëert meer van hetzelfde. Het creëert een vibratie die een hoge frequentie bevat. Het gevolg hiervan is dat je resonantie opwekt die jouw behoeften of doelen in je leven trekt.

Persoonlijke ervaring

Ik heb zelf bewust ervaren dat een intentie tezamen met een vaststaand besluit mijn gezondheid positief beïnvloedde. Dit is overigens maar één onderdeel van mijn levenservaringen dat ik bewust met mijn gedachten, breinkennis en acties beïnvloedde. Dit besluit is mij echter het langst bijgebleven. Het was enorm hard werken (met pieken en dalen) en het kostte me al mijn tijd, aandacht en middelen. Mijn intentie was om een chronische, ernstige ziekte te veranderen in gezondheid, vreugde en vrijheid. Het bereiken van gezondheid en succes kregen mijn volledige toewijding in mijn leven. Het was mijn grootste studie en uitdaging en toentertijd veel belangrijker dan een relatie, (geld)middelen, vakanties of wat dan ook. ‘Eerst mezelf en het andere zou volgen.’ Zo dacht ik en dat gebeurde ook. Doordat ik al mijn aandacht op deze intentie richtte, namelijk genezing, creëerde ik spontaan de juiste situaties, inzichten en mensen die mij hierbij ondersteunden. Als je hierover meer wilt weten lees dan ‘Over Petra’: https://www.petravandenberg.com/over-petra/

Conclusie

Uiteindelijk gaan alle ijzersterke wetten, die altijd bewust en onbewust werkzaam zijn, over de essentie om je eigen energie te veranderen. Ze betogen in feite allemaal hetzelfde, alleen vanuit een verschillende invalshoek en geven dus andere inzichten. Je eigen energiefrequentie (de hoogte van de energiegolven van je gedachten en emoties) is van essentieel belang om dezelfde frequentiegolven om je heen in je leven en in je lichaam te trekken. Je brein (mindset) is hierbij het belangrijkste, de oorzaak van alles, en het gevolg daarop is dat jij je eigen leven vormgeeft. Maar het gevolg is ook dat jij je lichaam, anderen en de wereld positief kan beïnvloeden. Vandaar dat bidden ook een machtig effect sorteert. Wij genereren namelijk altijd energie!

Klik hierna voor het artikel ‘Pandemie een ingewikkeld dossier? 

Succes, blijf veilig en zorg goed voor jezelf en anderen!

Hartelijke groet,

Petra M.C. van den Berg

__________________________________________________

Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen? INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste ijzersterke (succes)wetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantumdenken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. Bestel boek.

PMCbiedt masterclasses en online 1 -op- 1 coaching trajecten aan. Deze zijn gebaseerd op diepgaande kennis van intelligente ijzersterke (succes)wetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! 

Online trainingen en coaching trajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per email.)

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30