De wet van éénheid in mijn eigen leven.

Beste lezer,

Zoals beloofd in mijn laatste artikel zal ik je aan de hand van twee praktische voorbeelden laten zien hoe je de wet van éénheid met succes kunt toepassen. 

De wet van éénheid in mijn eigen leven.

Op een bepaald moment in mijn leven zat ik in een burn-out én financiële crisis. Tevens kreeg ik de diagnose reuma artritis. Deze combinatie veroorzaakte veel emoties, pijn en mentale zwakheid en verslaving. Ik had angst om de deur uit te gaan en kreeg stress van wat er zou gaan gebeuren.

Kortom: ik bleef een tijdje hangen in een krachtige maar negatieve cirkel van voelen, denken en handelen én medicijnen. Daardoor kwam ik in een negatieve spiraal. Tegelijkertijd gingen de verwarming en de wasmachine kapot. Midden op de snelweg stopte mijn auto ermee. Kortom: alles trok ik onbewust mee in deze neerwaartse lage energie.

Alles verergerde echter en ik kwam in een negatieve destructieve cirkel terecht. Nu ik terugkijk weet ik dat dat logisch is want alles wat ik uitdrukte was een lage frequentie en ik werkte tegen alle quantumwetten in. Kortom, ik zat in een stortvloed van lage trillingen. Innerlijk emotionele onrust is een grote barrière om de wet van éénheid werkzaam te laten zijn. 

Totdat ik één besluit nam en het heft in handen nam. Ik wilde alle tricks en trucs kennen van energie en de quantumwet van éénheid en vandaar dat ik op onderzoek uitging. Ik dacht dat ik al veel wist met betrekking tot persoonlijke groei, maar ik wist niets. Eén ding voelde ik wel en dat was dat ik hier beter uit zo komen. Ik moest mezelf wel een handje helpen om op de juiste koers te komen. 

Dit heb ik onder andere gedaan door mijn aandacht naar binnen te richten. Met behulp van meditaties, veel studeren en lezen over dit onderwerp, mindtechnieken en zelfreflectie. Dit veroorzaakte toegang tot mijn onbewuste patronen en het verleden. Het werd een continu proces van groei. Ik experimenteerde hoe ik het latente potentieel kon activeren door een nieuwe manier van denken. Werkte aan mezelf en aan mijn persoonlijke opvattingen middels het onderbewustzijn en herprogrammeerde mijn mind. Hierdoor creëerde ik nieuwe energie en omstandigheden. 

Enkele praktische oefeningen:

 • Toon dankbaarheid, vooral naar wat er goed gaat en wat er komen gaat (je wensen bij voorbaat in dank aannemen én stel het je levendig voor). Schrijf op waar je dankbaar voor bent. Sta jezelf toe de redenen waar je dankbaar voor bent te benoemen. Het vooral voelen van dankbaarheid heeft positieve effecten voor je welzijn. Het verandert je mind en je hart preventief.
 • Schrijven. Opschrijven wat er binnen in je speelt, zodat je jezelf leert begrijpen.
 • Mezelf positief, gezond levendig zien (visualiseren) in een toekomst met gezondheid, eigenwaarde, vreugde, liefde en compassie.
 • Mijn negatieve destructieve gedachten veranderde ik in gezonde gedachten, middels onder andere (transcendente) meditatie, tapping, breintechnieken, mezelf continu observeren.
 • Negatieve en kleinerende overtuigingen transformeerde ik naar gezonde positieve overtuigingen middels de kracht van herhaling (mind en onderbewustzijn (her)programmeren).
 • Zuivere liefde en respect voelen voor mezelf en mijn lichaam
 • Gezonde voeding en sporten.
 • Continue zelfreflectie. ‘Wat ik in mijn wereld zie heb ik zelf gecreëerd’, zei ik regelmatig tegen mezelf. Op deze manier kon ik checken wat ik in mezelf moest aanpassen of verbeteren om iets anders te manifesteren danwel zichtbaar te maken in mijn leven.
 • Door vergevingsoefeningen toe te passen. 
 • Met mijn aandacht naar binnen gericht focussen op rust, liefde en vreugde.
 • Ik studeerde alsof mijn leven ervan af hing en integreerde het begrip éénheid zodat de buitenwereld als mijn uitgebreide zelf kon zien. 

Het volgende effect (door het toepassen van de quantumwet van effect in combinatie met de wet van éénheid) ontstond: 

 • Mijn energieniveau steeg.
 • Alles is één, dus ik creëerde meer van hetgeen waar ik mijn aandacht op richtte. Doordat wat ik uitzond overeenkwam met de potentie die in het veld al bestond ontstond er een nieuwe realiteit.
 • Mijn lichaamsvitaliteit steeg omhoog.
 • Mijn immuunsysteem optimaliseerde.
 • Er ontstonden spontaan goede situaties die overeenstemde met mijn nieuwe persoonlijke opvattingen.
 • Ik veroorzaakte een positief rimpeleffect in het veld (leven)
 • Nieuwe kansen en mogelijkheden kwamen op mijn pad en werden voor mij zichtbaar.
 • Nieuwe positieve gevoelens door mijn nieuwe manier van denken en doen
 • Ik ontdekte een nieuwe positieve cyclus in mijn levensstructuur.

Mijn innerlijke ervaringen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben.

Lezersvraag.

‘Wat is er aan de hand?’ vraagt Mieke.

Ik ben echt in verwarring en angstig. We komen allemaal uit hetzelfde veld, waarom gebeurt dit dan nu deze crisis? Wat is dan nog het belang van geloof? Graag wil ik een antwoord op mijn vraag: als we allemaal in één veld leven, wat voeg ik dan toe als individu?

Stel jezelf eerst eens de vraag Mieke: wat kan ik toevoegen aan deze wereld? Je weet inmiddels dat alle dingen in jou zijn. De quantumwet van éénheid wordt ook in jou uitgedrukt. Dus hoe is jouw binnenwereld? Ons potentieel, het veld, is allesomvattend en draagt alle mogelijkheden in zich. Dat betekent dat het antwoord wat jij zoekt in potentie al aanwezig is.

Ga eens na wat er in jou leeft. Graag inspireer ik jou om zelf de stap te zetten voor een betere wereld. Ondanks dat we allemaal verschillend zijn zal jij zeker een verschil maken in het creëren van een betere wereld. Ik stel voor om eens te kijken naar je overtuigingen en aan je angst te werken. Neem verantwoordelijkheid voor je gevoelens en persoonlijke opvattingen. Accepteer dat ieder mens in zijn eigen werkelijkheidsrealiteit zit. Leer empathisch te zijn en heb respect voor hetgeen zij geloven. Voor jou is het belangrijk om angst te transformeren naar rust en vertrouwen. Doordat jij je rustig voelt en vertrouwen hebt in de toekomst voeg jij als individu heel veel toe aan heling van de wereld. (Dit zijn de technieken die je krijgt bij individuele coaching).

Tot slot.

Mijn eerstvolgende video zal een aantal demonstraties bevatten. In deze video laat ik zien hoe jij je mind kan trainen.

In mijn artikel voor aankomende week ga ik verder met de quantumwet van éénheid. Met name hoe je al deze dingen toepast op de actuele situatie. 

Succes! 

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30