De quantumwet van eenheid. Ook jij kan hiermee scoren!

Beste lezer,

De quantumwet van eenheid         

Wij leven met z’n allen in één veld. Jij, ik en iedereen zijn onderdeel van dit ene veld en we hebben er diverse namen voor: goddelijk veld, quantumveld, het veld van oneindige potentie, pure veld van potentialiteit, natuurveld, en multiversum. 

Wat zegt deze wet van eenheid?

Deze wet zegt dat alles uit dezelfde bron, informatiegolven en bewegende energie bestaat. Deze wet wil zeggen dat alles met elkaar verbonden is en dat elke actie die je onderneemt boven je persoonlijkheid, je lichaam en afstand uitstijgt. Elke actie (denk aan een handeling, intentie of een gedachte) die jij onderneemt beroert en beïnvloedt je gehele quantumveld. Het enige wat in de weg staat is je identiteit, geloof en bepaalde emoties. Onze identiteit én verstand vertragen dus het waarnemen van de echte potentie van het heden. De meeste mensen worden beperkt door hun zintuigen en opvattingen. Eerder heb ik geschreven over materie in zijn kleinste staat en de opbouw van het veld. Lees verder. https://www.petravandenberg.com/quantumwetten/

Je zult je misschien afvragen, waar bestaat dit eenheidsveld uit?

Dit eenheidsveld bestaat uit en is doordrongen van informatie en energie, wat we pure potentie noemen. Ieder van ons belichaamt het gehele veld. Alle energie vibreert op een bepaalde frequentie en is er altijd. Het kan alleen verminderen of vermeerderen én creëren én manifesteren. Deze frequenties behelzen alle informatie over jou, mij, ieder levend wezen, ieder ding, alle materie, het lichaam en elke situatie. Het verleden, heden en toekomst. Alles en dan ook alles is mogelijk. Alles gebeurt in het veld in het huidige moment. Indien je tijd, kritische ego en je persoonlijke opvattingen overstijgt, ervaar je andere nieuwe onbeperkte mogelijkheden en andere realiteiten. Je komt in de 5D-kwantumwereld. Hierover ga ik je in een ander blog meer over vertellen.

Elektrische energie

Ik herhaal in deze blog dat een frequentie een elektrische energie betekent. Een elektrische energie die meetbaar is. Deze energie is constant maar vibreert tussen twee willekeurige punten op een bepaalde hoogte. Wij hebben alleneen elektrische frequentie. Denk hierbij aan boosheid heeft een lage frequentie en vreugde een hoge frequentie. Dr. David R. Hawkins heeft zich in deze materie verdiept. Deze Amerikaan heeft het menselijk bewustzijn onder de loep genomen. Elke emotie heeft een trillingshoogte. Lees meer hierover op https://www.petravandenberg.com/quantumwetten/

Eerder heb ik geschreven dat wij zelf onze trillingsfrequentie kunnen verhogen én optimaliseren. Hierdoor wordt er een signaal naar het quantumveld gestuurd. Daardoor worden er positieve situaties gecreëerd.

Een frequentie is het aantal cycli per seconde, die gewoonlijk in hertz wordt uitgedrukt. 1 hertz is gelijk aan een cyclus per seconde. Meer informatie en verdieping hierover kun je vinden in het boeken van Lynne Mctaggart (Het veldDe Verbinding)

Om het wat concreter uit te leggen verwijs ik je graag naar de Japanse wetenschapper Masaru Emoto. Hij heeft een prachtig onderzoek verricht om de hoogte van frequenties zichtbaar te maken. Kijk eens op https://www.masaru-emoto.net/en/

Uit zijn onderzoek blijkt dat wij zelf met intentie de kristalvorming van water kunnen beïnvloeden. Hij vulde een paar flesjes met hetzelfde water. Op het ene flesje plakte hij met intentie woorden met een negatieve lading zoals haat of ik ben boos op je, ik ben zo bang. Op het andere flesje plakte hij met een positieve intentie woorden als liefde en dankbaarheid. Het bleek dat het water met mooie liefdevolle woorden prachtige harmonische kristallen ontstonden. Bij het flesje met de negatieve lading ontstond er chaos in de ijskristallen.

Een gedachte oftewel intentie is dus één met alles om jou heen.

Ik verwijs je graag naar brondocument https://aquapurica.nl/het-geheugen-van-water-deel1/

Experimenteer eens met jezelf

Heb jij weleens ervaren dat je aan een persoon denkt? En opeens krijg je kort na deze gedachte een berichtje van die persoon. Vanuit de wet van eenheid betekent dit dat we allemaal één zijn en dat alles wat we denken of doen een impact heeft op het gehele veld waar geen afstand en tijd bestaat.

Belangrijke kenmerken om deze wet te leren kennen zijn liefde en bewustzijn. Een ander belangrijk kenmerk om dit veld oftewel deze wet te leren kennen is jezelf een andere nieuwe manier van denken aan te leren. Je persoonlijke opvattingen aanpassen. Immers: ook je persoonlijke opvattingen bestaan uit energie en informatie. 

Oefening

Schrijf eens voor jezelf op wat je overtuigingen zijn en wat je denkt. Komt dit overeen met wat je wilt? Ik heb altijd heel veel geschreven en mezelf onderzocht. Op deze manier leer ik continue mezelf opnieuw kennen en kan ik mijn gedachten of overtuigingen aanpassen wanneer ik afscheiding of destructief gedachtepatroon of gedrag ontdek.

De meesten onder ons ervaren gebrek en afscheiding. Door deze persoonlijke opvatting van gebrek splits je als het ware voor jezelf twee ervaringsstromen. 

Bijvoorbeeld angst. Je zult steeds meer angst creëren en door de focus erop ervaren. Wanneer je focust op rust en vertrouwen, zul je meer rust en vertrouwen ervaren in je leven. Dit komt omdat je meer energie in deze gedachte steekt. Hierdoor zal je meer gaan nadenken over goede aflopen. Uiteindelijk levert dit gewenste resultaten op.

Uiteindelijk komen ze uit op hetzelfde punt: het quantumniveau. Angst is overigens een lage trilling en daardoor werkt deze veel meer vertraagt dan innerlijke rust. 

Richt je aandacht naar binnen

Ik hoop met heel mijn hart dat mensen in deze tijden hun aandacht richten naar binnen. Wanneer we onze energie naar binnen plaatsen ben je direct geschakeld met het nu en verbonden met potentie, die je kan activeren. Door je binnen-informatie, gedachten en gevoelens te veranderen oftewel je frequentie te verhogen kun je een verandering in je energieveld bewerkstelligen. Hier kan je dan ook nieuwe potentie oftewel mogelijkheden activeren. Tevens ben je energie in het brein aan het vermeerderen waardoor je bewustzijn sowieso groeit. Alles is één.. 

Het is best ingewikkelde materie, maar volgende week zal ik je concrete praktische voorbeelden en een casus geven hoe je deze wet met succes kunt toepassen op de situatie die nu overal in de wereld aanwezig is.

Succes, zorg goed voor jezelf en anderen!

___________________________________________________________________________________________________________

Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen?  INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste quantumwetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantumdenken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. BESTEL BOEK

PMC’s quantumwetten biedt masterclasses en online 1 -op- 1 coachingstrajecten aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantumwetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! 

Online trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per email).

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30