De kracht van ons innerlijk én onze mindset wordt zwaar onderschat; het is échter een slapende latente kracht.

De kracht van ons innerlijk én onze mindset wordt zwaar onderschat; het is échter een slapende latente kracht.

Beste lezer,

In de telegraaf las ik deze week: “pijn zit vaak echt tussen je oren”. Lees: (….) Neem het waargebeurde verhaal van pijnbestrijding….”Robots kunnen er juist voor zorgen dat we meer mens worden, nieuwe dingen te doen en geloven. Verdieping hoe het brein en geloof werkt.

Kijk op: https://www.telegraaf.nl/partnercontent/3062700/pijn-zit-vaak-echt-tussen-je-oren

Stappen zetten én verder kijken dan je neus lang is. Robots kunnen ons dus wel degelijk ondersteunen, al is het virtueel. Wellicht brengen virtuele beelden positiviteit bij de patiënt, zodat deze langer in onze gedachten blijven. Denk hierbij aan genezen door middel van visualisaties. Echter zullen er mogelijk wel verschuivingen plaatsvinden in de arbeidsmarkt, maar typisch menselijk arbeid is altijd nodig. Deze vaardigheden zullen uitgebreid dienen te worden, denk aan: emotionele intelligentie, creativiteit en verdieping door middel van onderzoek in hoeverre het menselijke potentieel invloed kan hebben op robots en vice versa. In deze verdieping zit mogelijk een grote kracht en aanvulling op elkaar.

Het vergeten wonder.

Wij zijn zo afgeleid door de buitenwereld dat wij onze innerlijke intelligentie, de echte wereld, volledig negeren. Deze innerlijke intelligentie heeft onder andere te maken met het brein, het hart, emoties én ons zicht.

Onze uiterlijke wereld is een gevolg van onze innerlijke wereld. Alles in de wereld, in onszelf, is een vorm van energie. Wat zal deze bewustwording betekenen voor onze samenleving en economie? Er is veel te doen in de wereld op dit gebied.

Alles komt voort uit dezelfde elegante welomlijnde natuurwetten en is één.

Onze innerlijke natuur is hetzelfde als onze uiterlijke natuur. Onze binnen- en buitenwereld, hetzij zichtbaar of onzichtbaar, tastbaar of ontastbaar is onderworpen aan dezelfde elegante welomlijnde natuurwetten.

Het is een grotere intelligentie die alles over ons weet en veel meer overzicht heeft en kan creëren dan wij zelf. Het is je ware natuur die reageert op alles wat jij uitstraalt en leeft. Zelfkennis is zo belangrijk tot het moment dat je inziet dat je innerlijke wereld daadwerkelijk effect sorteert op de buitenwereld en het lichaam- en dit zal je tegelijkertijd verwonderen – deuren zullen ontgrendeld worden. Wij dienen dit fenomeen serieus te nemen. Vanuit een maatschappelijk oogpunt zal dit veel toevoegde waarde opleveren.

 Herontdek de kracht van je genezingsvermogen. Het gebied waar genezing plaatsvindt is de grens tussen lichaam én geest: ego en ongeloof (verdichte energie). Het lichaam en geest is van nature één. De meeste mensen houden zich stellig vast aan het idee dat het lichaam los staat van de geest. Een sprong in het bewustzijn en inzicht zal een sleutel zijn om genezing te bevorderen. En wederom gaat dit over mindset, onze innerlijke intelligentie en focus. Wij hebben het vermogen om door middel van ons innerlijk een aanzet te geven tot genezing. Onder andere door gebed, positieve emoties, suggesties, bewegen, voeding en door het effectief toepassen van placebo’s en visualisaties.

Spontane genezing.

Er is veel onderzoek en verdieping gedaan naar spontane genezing. Mijn conclusie en (eigen) ervaring met ziekte is dat we eerst een grote verandering in bewustzijn moeten ondergaan alvorens het eerste herstel zichtbaar wordt. Daarnaast heb ik in het verleden mijn overtuigingen, gedachten, én innerlijk grondig onderzocht. Het waren allemaal afgeleide overtuigingen die ik door mijn omgeving eigen had gemaakt. Niets was echter van mijzelf. Dit was ultieme kortzichtigheid. Zuiver naar jezelf kijken en waarnemen brengt al een verandering teweeg. Luisteren (en vertrouwen) naar je ingevingen en hart. De nabijheid van het verenigd veld veroorzaakt fascinerend het gewenste effect.

(….) Uit recent onderzoek blijkt dat het krachtigste medicijn niet een gewone pil, een chirurgische techniek of zelfs een alternatieve behandeling is, maar de kracht van de geest plus de ‘afspraak’ tussen genezer en patiënt dat zij in de behandeling geloven. Dr. Angel Escudero, chirurg in het Spaanse Valencia, heeft meer dan negenhonderd ingewikkelde operaties uitgevoerd zonder narcose. Bronvermelding: medischdossier.org”.

Dit voorbeeld bevestigt nog eens dat gedeelde geloofsovertuiging, afspraken (commitment) en daarbij gebed, intentie, visualisaties in combinatie met de kracht van de geest en robotisering (virtueel inzetten), de medici op zijn kop gaat zetten. Er zal in dit geval een betere samenwerking tot stand moeten te komen.

Zelfs in de zwaarste tijden van ons leven durven mensen niet naar binnen te kijken en laten een beschikbare waardevolle tool, hun grootste bezit (welk bezit als enige wordt meegenomen wanneer we overgaan) terzijde liggen. De meeste mensen houden vast aan oude conditioneringen en overtuigingen en oordelen continue, met als resultaat het creëren van vervormde en verijdelde energie en situaties. Mensen tonen ongeloof en zijn sceptisch tegenover hun eigen natuur, terwijl geloof en vertrouwen in onze intelligentie bevorderlijk zijn voor het welslagen van elk proces.

Het is toch wat? Mijns inziens is dat wanneer je een ommekeer maakt in je werkelijkheid je leven een andere betekenis krijgt. Dit zijn belangrijke zaken.

Waar kun je zelf mee starten:

  1. Reflectie: alles wat je ziet en waarover je een oordeel velt, zit in jezelf. Energie is een zelf spiegelende kracht. Elke oordeel zit in jezelf en onthult je eigen persoonlijkheid. Het blijft bij jou, mits de ander het naar binnen laat komen. Elke oordeel is een projectie (iets) van jezelf. Oordeel zoveel mogelijk en je leert jezelf echt grondig kennen!
  2. Leer jezelf en het leven waar te nemen en te observeren. Wie of wat is de observeerder?
  3. Zelfdiscipline (jezelf aansporen iets te gaan doen, je bent je eigen leerling).
  4. Hoe is jouw gedrag geweest. Dit betekent dat je bijvoorbeeld voordat je gaat slapen: bekijk je dag en constateer hoe je hebt gehandeld. Had je iets anders willen doen? Visualiseer vervolgens je dag net als een film hoe je dan wel had willen handelen. Op deze manier ben je een soortgelijke situatie in de toekomst aan het scheppen met het juiste handelen.
  5. Eigenwaarde/liefde: Hoe zie jij jezelf? Hoe behandel jij je lichaam. Je lichaamscellen zijn jouw grootste luistervinkjes. Alles vanuit de ziel komt tot uiting in de lichamelijke processen.
  6. Vertrouwen in jezelf, je innerlijke kracht: op je ingevingen én intuïtie.
  7. Vergevingsgezindheid: vergeef en je zult vergeven worden.

De juiste richting is handelen vanuit de werkelijkheid van het innerlijk, met de wetenschap dat alles uit energie en bewustzijn bestaat en er voor jou is om je in het leven te ondersteunen. Vervang ongeloof door de kosmische principes. Jezus was altijd al bezig met vrede, geloof en vertrouwen. Hij schreef de wonderbaarlijke genezingen nooit aan zichzelf toe, maar altijd aan de degene die gelooft en genezen is, echter aan het individu zelf. In het Nieuwe Testament staat een prachtig voorbeeld van Marcus 10:47-52.

Mijn passie en focus is mensen, kinderen en bedrijven te empoweren op basis van bovengenoemde vakkennis (menselijk potentieel). Kijk voor meer informatie op PMC Advies.

Zorg goed voor jezelf; je bent kostbaar, tot gauw!

Love, Petra

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30