De charme van kwantumfysica

sunset-80601_960_720

Wij zijn verbonden met iedereen en alles om ons heen. Iets valt ons toe omdat wij het zelf scheppen. Toeval bestaat niet. Ik houd mij graag bezig met het ontdekken en onderzoeken van dit bewustzijnsveld. Waar ik vooral interesse in heb en in investeer is in het benutten van de mogelijkheden die dit veld ons geeft, het menselijk potentieel. In dit veld schuilt een enorme kracht! Ik ben door ultieme beproevingen gegaan, gevallen en weer opgestaan. Dit zijn mijn mooiste geschenken geweest om mijn koers en passie uiteindelijk te blijven volgen. Het zou saai zijn geweest als ik de bal direct in het doel zou hebben geschopt. Anders had ik nooit de uitdagingen en mijn zwakke schakel(s) kunnen erkennen en overwinnen om weer omhoog te klimmen. Het meeste heb ik geleerd van waarom het niet werkt met wat ik deed of hoe ik handelde of werd afgeleid. De wonderen die ik op dit pad tegenkwam en nog tegenkom zijn veel invloedrijker dan de uitdagingen of beproevingen.

Wees vastberaden, geloof in jezelf en handel naar deze kennis, richt al je aandacht op dat wat je wenst en je wordt er mee verbonden. Wij hoeven niet meer te zoeken, het geheim is dat wij onze zelfredzaamheid gaven kunnen aanboren, waar we ook zijn en wanneer we maar willen. Het begint met een open houding, open staan voor deze materie. Alles is projectie en wat we zien zegt alles over onszelf.

Is een wonder echt zo bijzonder?

Wij leven en zien de wereld omgekeerd. Stel je eens voor dat er geen toegevoegde tijd en leeftijd bestaat en alles is mogelijk, wat zou jij nu dan doen en waar zou jij zijn?

Heb jij het gevoel dat je veel weet maar geen actie neemt of niet weet hoe jij bepaalde kennis kan toepassen? Ben jij onrustig of niet zelfverzekerd over jouw pad of over jezelf en/of kwaliteiten? Ben jij prikkelbaar, om welke reden dan ook? Wil jij meer van deze kennis te weten komen?

Vraag dan informatie en stuur een email naar PMC@petravandenberg.com.

Hoe werk ik onder andere:

Onder andere ga ik uit van de aanwezigheid van talenten (het menselijk potentialiteit) met de overtuiging dat ieder mens een onuitputtelijke bron is van gaven en mogelijkheden. In deze zin is iedereen volmaakt en een perfect wezen. Hiervoor kan ik je de perfecte instrumenten en technieken aanreiken.

Studeren en ontwikkelen gebeurt het beste, door te doen en herhalen. In al mijn trainings- en coachingsituaties maak ik gebruik van het ervaren en integreren van kwaliteiten en kennis. Eens gedaan, zul je het bij je houden. Dit in tegenstelling tot alleen theoretisch studeren of lezen, dat alleen onthouden kan worden door de kracht van de herhaling. Beiden is het beste, kennis, begrip, toepassen en ervaren op het droge maar ook in het natte diepe… Als je precies weet hoe je in een ruwe zee moet zwemmen en je begrijpt ook waarom, beter nog, je kunt het op het droge zelfs precies voordoen en uitleggen aan een ander hoe je in een ruwe zee dient te zwemmen en met welke kracht, dan zul je toch, als je voor het eerst in de ruwe zee gegooid wordt, een aardige kans maken om te verdrinken, want zwemmen in een ruwe zee kun je nog niet.

Persoonlijke en zakelijke ontwikkeling is een continue proces of het nou in de liefde, zakelijk of privesfeer is… Maak er een vreugdevol proces van, neem de juiste acties, met een open houding en alles valt op zijn plaats.

Tip Met dankbaarheid werk je mee aan een betere wereld voor jezelf en voor anderen.

Wil jij alvast iets lezen over bovengenoemde theorie: bestel dan mijn boek: Handboek voor gezondheid, geluk, succes en welvaart bij Uitgeverij Boekscout

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30