De buitenwereld is niets meer dan een weerspiegeling van je innerlijke wereld! Wat zie jij nu?

Beste lezer,

Hoe gaat het met jouw innerlijke business?

Hoe gaat het echt met jou? Ben je nog gefocust op je doel? Ben je tevreden over jezelf én resultaten? Je bedrijfsresultaten en medewerkers? Lukt het om bepaalde quantum wetten toe te passen, te integreren en begrijp je het allemaal nog?

Indien je iets moeilijk vindt of iets niet begrijpt, laat het me gerust weten. Ik ben er om jou te helpen.

Gerichte mentale focus (met de juiste intentie, gedachten, emoties, acties én vooral moed) versterkt, creëert en genereert hetgeen je wilt manifesteren (tastbare resultaten die je zult gaan zien).

Deze week ga ik het hebben over een feit: een wetenschap van Einstein. De eerste grootsheid die deze stelling uitdroeg. “Wij kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die dit heeft veroorzaakt”.  Dit brengt mij tevens bij het antwoord op de lezersvraag, welke ik jullie deze week heb beloofd. Maar eerst even iets anders.

Herkenbaar? De meeste mensen zitten vast in routines en focussen zich op het probleem, terwijl hierdoor het probleem zich alleen maar uitbreidt en versterkt. Weet je het nog: focus versterkt en vermeerderd (verdubbeld) energie. Alles bestaat en wordt geschept uit creërende energie.

Onderzoek tot en met de wortels en verander deze!

Wanneer er een obstakel is ontstaan kun je het beste bij jezelf eerst even checken wanneer het probleem/obstakel is ontstaan: op dit denk c.q. voel nivo kun je het namelijk niet oplossen.

Je opent hierbij wel een deur om dieper naar binnen te kijken en jezelf te onderzoeken tot en met de wortels: hier kom je mogelijkheden tegen. Kijk eens of je vanuit een nieuw c.q. ander inzicht of perspectief naar dit obstakel kan kijken.

Confronteer jezelf eens met de volgende vraagstukken indien het om een persoonlijke uitdaging gaat:

  • heb ik angst om mezelf verder te ontwikkelen?
  • angst voor wat er dan komen gaat?
  • voel ik mezelf afgewezen?
  • wat is er onder de oppervlakte echt aan de hand? Wil ik controle houden over iets of durf ik de confrontatie met mezelf niet aan?
  • is het ontstaan uit een oud geconditioneerde programmering?

De buitenwereld is niets meer dan een weerspiegeling van jouw innerlijke wereld. Welke innerlijke zaken lopen er goed of juist niet goed? Ga daar mee aan de slag. Dan ga ik nu verder met de lezersvraag.

Uitdaging lezersvraag.

Ik heb het idee dat ik vrij gezond leef. Mijn levenswijze heb ik aangepast, maar toch blijf ik soms terugvallen in ongezonde gewoonten en negatieve gedachten. Wat kan ik hieraan doen? Inmiddels ben ik zo ver op de hoogte dat ik bewust ben van het feit dat deze terugval op lange termijn geen goede effecten heeft op mijn lichaam. Hier wil ik mijzelf dus voor behoeden. Is er een oefening?

Antwoord.

Integreer eerst acceptatie van de terugval. Op deze manier omarm jij jezelf precies zoals je bent en sta je (onbewust) open om jezelf te leren begrijpen. Ik adviseer vervolgens om met regelmaat aan lichaamsbeweging. Start eens met wandelen of joggen. Het is een feit dat het lichaam er is om te bewegen en niet om stil te zitten. Door bewegen laat jij je cellen dansen, resoneren met het leven en je wensen. Je tilt ze naar een hogere frequentie. Deze hogere frequentie houdt verband met je creatievermogen en levenssituaties.

Door bewegen word je mentaal sterker en krijg je meer zelfvertrouwen. Op een dieper niveau gebeurt er nog veel meer goeds. Doordat jij je focust op gezondheid en bewegen zullen je terugvallen ook steeds kleiner worden. Je maakt immers door te bewegen serotonine aan en diverse andere neurotransmitters waardoor je gevoelens van welbehagen aanzienlijk verbeteren. Denk ook aan zelfvertrouwen, humeur en impulscontrole.

Visualiseer: zie jezelf in goed gedrag voor je in een helder concreet beeld. Dit creëert nieuw gedrag synapsen. Speel in je hoofd een filmpje af: wat doe je, wat voel jij hierbij, wat zeg jij, hoe is je energiestaat? Doordat jij je focust op gezonde gewoonten en deze visualiseert zal deze energie veel sterker gegenereerd worden waardoor de slechte gewoonten langzaam versnipperen.

Ten tweede denk na voordat jij iets tot je neemt, wacht even: vraag eerst aan jezelf “heb ik dit echt nodig”? Waarom doe je dit? Of kan ik een andere keuze maken? Zo niet, waarom niet, wat stopt jou om een andere keuze te maken? Wat is er zo sterk?

Observeer jezelf. Omschrijf dit gevoel.

Alleen jij kan een ander besluit nemen. Het effect van één ondersteunend besluit met de juiste actie werkt positief door in je gedrag én leven.

Stel continu vragen aan jezelf, stop waarmee je bezig bent. Een automatische piloot kan je dan pas een halt toeroepen. Blijf oefenen. Observeer jezelf en verbeeld hoe jij jezelf wilt zien.

Vervolgens kan je een nieuwe keuze maken die wél ondersteunend is voor je gezondheid.

Zorg goed voor jezelf, jij bent kostbaar!

Petra

Wil jij mijn blog per email ontvangen? Klik dan hier. Tevens krijg jij dan de belangrijkste quantum wetten met uitleg, cadeau. 
Geïnteresseerd om mijn boek te bestellen? Klik hier.

______________________________________________________________________________

PMC’s Quantum Laws, biedt masterclasses en (online)coachingstrajecten aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantum wetten (menselijk potentieel). Uit eigen ervaring en onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht kan zetten, wanneer jij het nodig hebt. Dit betekent onder andere creatiekracht, zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Dit levert jou (en jouw collega’s) verbluffende resultaten op!

Trainingen en coachingstrajecten voor organisaties graag op aanvraag en wens.

PMC biedt online en live coachingspakketten aan. Email mij voor meer informatie!

2-daagse Training PMC’s quantum laws (masterclass) op basis van kennis van het quantumveld, ons (innerlijk) potentieel: hoe energie en frequentie werkt.

Hierdoor leert men de wetten in de praktijk toe te passen en het gedrag te creëren wat past en overeenkomt bij je te manifesteren doelen. We gaan alles tot in details energetiseren en leren inzetten om jouw koers te verfijnen en nog sneller te manifesteren. Tevens ga je leren begrijpen hoe de wetten werken en waar ze uit bestaan. De wetten werken immers altijd. Jij bepaalt jouw koers.

Door deze tweedaagse masterclass krijg je theoretische kennis tezamen met praktijkkennis. Je leert hoe jij met een rotsvast vertrouwen in jezelf de quantum wetten weet te handhaven. Je leert te denken en voelen in mogelijkheden en frequenties (daadkracht en sturing). Je leert te opereren vanuit jezelf en vertrouwen, het lichaam (quantum systeem) en naar deze mogelijkheden te handelen: je gedachten en overtuigingen zijn van invloed op de wereld om je heen.

Het is een interactieve masterclass, waarbij je gerichte tools krijgt om de aangedragen wetten te ervaren. Klik hier om meer te lezen over deze masterclass!

Vraag meer informatie aan voor deze 2-daagse training met locatie Leiden op 25 en 26 januari 2020. Stuur een email Klik hier.

Over PMC’s Quantum Laws
Mijn belangrijkste taak en focus is om mensen en het bedrijfsleven te leren hoe in hun kracht te komen middels de know how van de quantum wetten en middels het integreren en implementeren hiervan. Mijn missie is in deze hoedanigheid: expertise en kennis aan mensen te verrijken. De quantum gedachtegang te verenigen met de westerse gedachtegang!

Ik ben in te huren voor (kerst) lezingen, masterclass, workshops en (online) coachingstrajects persoonlijk en zakelijk. Daarnaast ben ik auteur, ik schrijf artikelen en blogs over Quantum Laws en het menselijk potentieel.

Meer weten over mijn leven? kijk op www.petravandenberg.com.

Je kunt me ook altijd een email sturen PMC@petravandenberg.com of via wa:
+31 6-11694233

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30