Betere resultaten door je energie te veranderen.

Ik heb een video opgenomen waarin ik je een simpele extra tip geef om betere resultaten te krijgen in je leven in een korte tijd door je energie te veranderen.

Als jij betere resultaten wilt dan je nu bereikt, is het tijd om het beschikbare potentieel in gang te zetten.

Wanneer jij de dingen opschrijft waar jij naar verlangt en wat jij wilt, komt er energie vrij. Probeer een gevoel van blijdschap en dankbaarheid op te roepen, terwijl je jouw verlangens en doelen in het leven opschrijft. Klik hier voor informatie over de wet van frequentie.

Door deze oefening zul je uiteindelijk andere mensen en nieuwe situaties aantrekken die bij het signaal passen dat je gaat uitzenden. We zullen vanaf dan alleen nog maar situaties en mensen in ons leven trekken die overeenkomen met onze vibraties.
Je bent door het schrijven en voelen het proces van creatie in werking aan het zetten. Deze energie stuurt jou in een bepaalde richting. Op deze manier creëer jij een pad die jij zelf wenst. Omdat je duidelijk opschrijft wat jij wilt, neem jijzelf de verantwoordelijkheid voor je creaties en je eigen leven. 
Kortom: je gaat nadenken over wie je bent en wat je wilt en daardoor kom je ook dichter bij jezelf.

Door het nadenken en opschrijven ben je onbewust aan het zaaien. Hierdoor zal je mensen en nieuwe situaties in je leven trekken die overeenkomen met jouw energie-frequentie (informatie). Anderen die jouw energie oppakken zullen jou, zowel bewust als onbewust, in een nieuwe situatie brengen die jou ondersteunt bij je te behalen doelen. De juiste golflengtes komen zogezegd overeen met elkaar en maken dus contact. Hierdoor krijg jij ideeën of middelen aangeboden die jou helpen te bereiken wat jij graag wilt.


Mijn conclusie over de wet van frequentie is: alleen met onze persoonlijke energie (mindset) kunnen wij creëren. De energie (informatie) die we dragen verbindt ons aan anderen en aan situaties die op dezelfde frequentie trillen. Zodra we iemand hebben ontmoet of een situatie tegenkomen die op dezelfde frequentie trilt, ontstaat er resonantie (meetrillen). Je voelt dit en je weet diep van binnen dat het dan goed zit. Hierna zul je betere resultaten krijgen in je leven. Resonantie bepaalt dus wat we in ons leven hebben gecreëerd of nog zullen gaan aantrekken in ons leven.

Stay safe and healthy.

Hartegroet,
Petra

Ps
 wil jij zelf een sessie volgen die een persoonlijke transformatie in gang zet, wil je een strategie in kaart brengen of mij inhuren voor een (bedrijfs)training of advies? Stuur mij dan gerust een e-mail om een (online) afspraak te maken.

________________________________________________________________________

Komende weken bied ik webinars aan.
In deze webinars leer je:

  • waar deze succeswetten uit bestaan.
  • hoe jij ze werkzaam kunt maken in je leven.
  • integreren van deze wetten in je handelen.
  • zeer praktische breintechnieken die we gelijk toepassen.

Jij staat op het punt om te ontdekken hoe je, met de juiste acties en technieken, een mooie krachtige fundering opbouwt, gebaseerd op vertrouwen en rust. 


LET OP: Ik heb gekozen voor klassikale lessen. Meld je daarom snel aan. Vol is vol. Onderstaand tref je de eerstkomende webinars aan. Meld je nu aan! Aanmelden.
Data: 13 juni, 27 juni, 11 juli.


  —————————————————————————————————————-

Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen? INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste quantumwetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantumdenken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. Bestel boek.

PMC’s quantumwetten biedt masterclasses en online 1 -op- 1 coachingstrajecten aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantumwetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! 

Online trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per email.)

Contemporary business people clapping their hands at conference or other corporate event

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30