8 redenen voor een innerlijke frequentiescan of zakenadvies

Beste lezers,

Uit wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke ervaringen blijkt dat quantumwetten omgekeerd werken. Deze wetten werken van binnenuit. Wij plaatsen onze aandacht naar binnen en maken ons los van alle externe informatie zoals personen, materie, situaties en objecten. Vervolgens maken we contact met de energie en de informatie die in ons leven en deze staan weer in verbinding met het veld van alle mogelijkheden. Deze energie en informatie kunnen we bewust inzetten en met onze aandacht en intentie veranderen. Transcendente meditatie kan hierbij helpen. Zie https://transcendentemeditatie.be/

Het gevolg van ons aandacht naar binnen richten is dat tevens diverse delen van ons brein in alle rust gaan samenwerken. Hierdoor zullen we ons verzadigder en vreugdevoller voelen. Dit heeft allemaal positieve uitwerkingen op het geheel en op de coherentie (samenhang en synchroniteit van het lichaam en de geest). Daarom zeg ik altijd dat dromen en fantaseren op zich een heel natuurlijk proces is.

Twee voorbeelden

Stel je bent buiten op het balkon aan het werk. Je ontdekt dat de signaalsterkte van je internet niet optimaal is. Inkomende e-mails stagneren en downloaden duurt langer. Als je weer naar binnen gaat kan je ononderbroken doorwerken. Je ziet de internetsignalen niet, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Kortom de verbinding is sterk. Zo werkt het ook met je eigen energie: de ene keer is deze sterk en de andere keer zwak en ook deze zie je niet. 

Met betrekking tot de wet van frequentie zegt dit dat indien onze signaalsterkte met onszelf en zelfbeeld niet goed afgestemd is kan je niet hetgeen ontvangen wat je graag wilt. Hetgeen jij wilt ontstaat allemaal trager. De frequentie komt namelijk niet overeen. Want jij en het beschikbare potentieel zijn altijd één. 

Aan de ene kant wil je sportief zijn, maar aan de andere kant heb je moeite om actie te ondernemen oftewel te sporten. Vanbinnen zwak je af omdat je onbewust een idee creëert in jezelf dat je denkt niet goed genoeg te zijn. Er ontstaat frustratie (lage trillingemotie). De verbinding met jezelf wordt steeds zwakker. 

Het gevolg hiervan is dat je onzeker wordt. Het frequentiesignaal dat je dan uitstraalt wordt dubbelslachtig. En hier reageert het veld (dus buiten je) op. Er zal geen gewenst positief resultaat uitkomen omdat je signaalsterkte twijfel en onzekerheid uitzendt. Wanneer deze emotie wordt geheeld en verandert naar innerlijke rust en kracht zal je sneller gewenste omstandigheden naar je toe trekken die jou in een geïnspireerde zelfverzekerde sportieve vibe zullen zetten. 

Een frequentiescan kan een goed begin zijn om in de goede vibe te komen.

8 redenen voor een innerlijke frequentiescan of zakenadvies

Het wettelijk frequentierecht bepaalt hoe je leven eruitziet en eruit zal zien. Heb jij andere wensen voor jezelf en anderen? Dan heb je een frequentiescan of advies nodig.

De 8 meest voorkomende redenen voor een frequentieverandering zijn:

  • Zelf leren de leiding te nemen in je leven zodat jij zelf het verloop van je leven bepaalt.
  • Dat je niet tevreden bent en dus dient te leren echt van jezelf te houden.
  • Tegen te veel weerstanden aanloopt. Door een frequentieverandering zal jij weerstanden en innerlijke blokkades, zoals diepgewortelde overtuigingen, uit de weg ruimen.
  • Financiële positie veranderen voor jezelf of bedrijf en/of onderneming.
  • In rust en kracht blijven ongeacht wat er op je pad komt. Als je vanuit onrust handelt reageer je heel anders dan als je op een nieuwe rustige manier reageert op een situatie.
  • Diep vertrouwen in jezelf en in het leven kweken.
  • Gezondheid optimaliseren, wat de fundering voor een rijk leven is.
  • Mensen of situaties met lage trillingen (negativiteit) uitsluiten in je leven.

Wil jij hier meer over weten of zelf een sessie volgen voor een frequentiescan die een persoonlijke transformatie in gang zet, wil je een strategie in kaart brengen of mij inhuren voor een (bedrijfs)training of advies? Stuur mij dan gerust een e-mail om een (online) afspraak te maken.

Be safe and healthy.

Warme groet,

Petra

PMC’s succeswetten

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30