5 inzichtvragen inclusief één tip die jij kunt gebruiken om je gedachten te veranderen voor een optimale gezondheid:

Beste lezer,

In deze vakantietijd hoop ik dat je lekker geniet van het heerlijke weer. Ik wens je mooie weken toe, kom lekker tot rust en geniet van de natuur en je naasten. 

In augustus zal ik in plaats van vier artikelen één artikel en video uitsturen. In september start ik weer met een nieuwe maandwet en ontvang je uiteraard elke week een artikel en/of bijbehorende video.

Conclusie over de wet van het lichaam

De sleutel, de wet van het lichaam, strekt zich uit tot de oneindigheid, tot het genieten van je successen en het langdurend gezond blijven. Deze wet is de belangrijkste wet. Of je nou druk bent met iets zakelijks in je leven of iets persoonlijks: de wet van het lichaam is altijd oprecht en werkt altijd door in de andere gebieden in je leven. Deze wet coördineert en stimuleert in samenwerking met de wet van de innerlijke stromingen (gedachten, overtuigingen) alle (zakelijke)gebieden in je leven. De wetten steunen je besluiten en keuzes en geven je inspiratie en enthousiasme. Door gezonde voeding en beweging (kenmerken van de wet van het lichaam) help jij tevens je hersenen om sneller gewenste resultaten in je leven te trekken oftewel je creatievermogen te activeren. Je kunt hiervoor je gedachten veranderen.

Wij kunnen allen onze lichamelijke gezondheid optimaliseren. Hierdoor bewerkstelligen we blijvende nieuwe veranderingen in het lichaam wat direct een positieve invloed op ons leven heeft. Er is geen verschil tussen het lichaam en de geest of de buitenwereld. Deze drie factoren zijn in feite één werkgebied oftewel één bubbel waarin continue beïnvloeding is. Oftewel alles hangt samen met elkaar.

Gedachten veranderen: Creëer een systeem waarbij het lichaam in al je handelingen wordt betrokken

Recente informatie, wetenschappelijke onderzoeken binnen de neurowetenschap, quantumfysica, multiversum en epigenetica gecombineerd met meetbare menselijke ervaringen, instructies en oeroude geldende principes (wetten) leiden allemaal tot één en hetzelfde feit, namelijk dat het lichaam met alles verbonden is.

Mijn conclusie is dat je geen doel met succes en in goede gezondheid kunt bereiken, zonder dat je het lichaam er niet bewust bij betrekt. De lichaamscellen (energiecellen) zijn erop gericht het in goede orde leiden van het voortduren van je (zaken)leven.

Om de verbinding met de succeswetten te versterken, is inzicht in je lichaam, luisteren naar je lichaam en erkenning van je lichaam het allerbelangrijkste. Jij bent de enige expert op het gebied van jouw lichaam, je diepste wensen, gedrag en verlangens.

Deze wet verklaart dat alleen jijzelf over je grenzeloze denkwijze en gezondheid kunt regeren. 

5 inzichtvragen inclusief één tip die jij kunt gebruiken om je gedachten te veranderen voor een optimale gezondheid:

✍️ Voel en ervaar je lichaam bewust. Je lichaamscellen vertellen jou altijd hoe het met je gaat en dat er wellicht iets veranderd dient te worden. Heb jij (vage) klachten? Schrijf deze klachten voor jezelf op.

✍️ Wat is je levensstijl? Denk ook aan overmatig fastfood eten, alcoholgebruik, tabak, suikers, koffie? Loop jij tegen weerstanden aan in je leven en zo ja welke? Denk hierbij aan gezond te blijven eten of geen acties nemen om een verandering aan te brengen?

✍️ Welke gedachten blijf jij in stand houden? Welke ideeën en overtuigingen heb jij over gezondheid?

✍️ Welke acties neem jij, of neem jij niet, om veranderingen in je levensstijl aan te brengen?

✍️ Visualiseer in jezelf elke dag zo levendig mogelijk als je maar kan hoe je je zou voelen als je heel erg gezond, energiek, vitaal en blij zou zijn. Voel ook echt de vreugde en blijdschap. Hoe meer zintuigen je gebruikt hoe helderder dit beeld wordt en binnenkomt in je cellen.

Gebruik hierbij bekrachtigende suggesties, die jouw optimistische conclusies over jouw gezondheid ondersteunen. Dus vervang: ‘Voel ik weer die vervelende pijn in mijn arm’ in: ‘Ik luister naar de wijsheid van mijn lichaam’ of: ‘Wat wil deze pijn mij vertellen?’. Verander bijvoorbeeld ‘Wat als ik dit project niet krijg’ in ‘Wat als ik dit project krijg’. Voel het kleine verschil van woordgebruik, suggesties en toon. 

Aanrader

Lees eens het onderzoek van de Mayo Clinic. In dit onderzoek wordt aangetoond dat onze gedachten, houding en gedrag inderdaad invloed hebben op onze gezondheid. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12173709/

Ik wens iedereen een prachtige vakantie toe! 

Tot gauw,

Hartegroet,


Petra van den Berg
———————————————————————————————————————————————–————————————————————————
Wil jij of vrienden of collega’s van jou mijn artikelen per e-mail ontvangen?  INSCHRIJVEN. Tevens krijg jij dan de belangrijkste (quantum) sub succeswetten met uitleg GRATIS cadeau. 

Geïnteresseerd in mijn boek, Dankjewel én leef winstgevend? Quantum(succes)denken brengt ook jou, geluk, gezondheid én succes. BESTEL BOEK.

PMC’s quantum(succes)wetten biedt masterclasses, teambuilding en online 1 -op- 1 coachingstrajecten, VIP dagen aan. Deze zijn gebaseerd op kennis van de quantumwetten. Uit ervaring én onderzoek weten wij dat deze kennis jou in je kracht zal zetten. Door coaching leer jij de wetten nog beter en sneller begrijpen. Je leert ze toepassen en integreren in je (werk)leven. Dit levert je verbluffende winstgevende resultaten op! Kijk op mijn aanbod.

Online trainingen en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk. (Geef je wensen aan per e-mail).

Ps houd mijn YouTube kanaal in de gaten voor de nieuwste PMC’s quantumvideo’s!

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30