3 oer-oude tips om met kerst je groei een KICKSTART te geven! Prachtige dagen gewenst.


3 oer-oude tips om met kerst je groei een KICKSTART te geven! Prachtige dagen gewenst.

Ten eerste wens ik je fantastische en prachtige dagen toe: word je bewust van de momenten met elkaar voordat het voorbij passeert, de kleine gebaren en aanwezigheid, wees hartstochtelijk dankbaar, knus samen met jouw familie, dierbaren, vrienden & collega’s of zelfs onbekenden of met jezelf.

Wees overigens te allen tijde innig goed voor jezelf en voor elkaar, respecteer, waardeer ieder ander inclusief jezelf, vergeef elkaar, bemoedig, eer & motiveer elkaar, wees deugdzaam, heb elkaar lief, wees dankbaar, koester de momenten samen en tel je zegeningen. Kortom vier het leven te allen tijde intents met de kleine mooie momenten en leef je prachtigste leven. Het is je geboorterecht.

Stel jezelf eens de vraag: maak ik tijd en neem ik acties voor zaken/dingen die echt belangrijk zijn in mijn leven? Onderzoek dit zonder excuses.

Kerstfeest is een gebeurtenis dat over de hele wereld wordt gevierd. Als je reist merk je dat al. Op de luchthavens: overal wordt er aandacht aan besteedt. Mooie versieringen. Gezellig zitten bij kaarslicht. Kerstmis is een mystiek, een bewustwording van het leven. Doordat wij zo geconditioneerd leven staan we vaak in de overige perioden van het jaar niet stil bij dit mysterie dit wonder, terwijl deze bewustwording van het leven juist zo belangrijk is.

Alles in ons leven hangt ermee samen. Het is een intensief collectief gebeuren. Een mooi sprankelend veld waarin wij allen leven. In dankbaarheid wordt alle potentialiteit en mogelijkheden ons gratis geschonken. Wanneer wij meer openstaan voor dit wonder deze natuur wetten zal dit evolutie en groei veroorzaken. Dit zal voor velen echter een nieuwe start en ontroering kunnen geven. Door nieuwe inzichten kunnen wij ook herboren worden in het leven die wij al leven, door onszelf open te stellen voor vernieuwing en verandering.

Zoals inmiddels bij jou bekend is mijn expertise oa het menselijk potentieel, voor velen onbegrijpelijk maar zo verrassend fascinerend. Tevens is deze kennis met de juiste technieken op alles toepasbaar, zakelijk en privé.

Alles wat wij zeggen, denken, voelen ons handelen werkt door in het gehele universum. Iedereen gebruikt het continu, dagelijks, elke minuut en seconde, ook jij!

De tips die ik nu wil meegeven in deze speciale periode en die in voldoende oer wetten bekend zijn, zijn alsvolgt:

– Vergeef, en je zult vergeven worden (vergeef ook jezelf en je zult bevrijding ervaren);

– Oordeel niet over anderen, en er zal niet geoordeeld over jou worden (oordeel overigens ook niet over jezelf) observeer jezelf en neem jezelf waar, hiermee zet jij al groei en evolutie in gang. Vraag aan jezelf wanneer je naar je eigen gedachten en/of innerlijk kijkt: wie of wat kijkt er nu naar mij? Dit zal een verrassend effect geven;

– Veroordeel anderen niet, veroordeel jezelf niet. Het verzwakt lichaam en geest. Hoe kun jij immers iemand veroordelen terwijl je niet weet hoe de beleving of het verhaal van de ander is… Nogmaals het zit allemaal in je eigen energieveld en je krijgt dit zelf als een boemerang terug..

– Vrede: er is geen weg naar vrede. Vrede is de weg, Mahatma Gandhi…

Laatstgenoemde tip is niet makkelijk, want we zitten in een wereld vol geweld, ziekten & conflicten, we doorbreken alle kosmische wetten & principies zoveel als het maar kan: terwijl wij allen dit niet kunnen uitstaan en helemaal niet willen. Het niet naleven van de natuur-regelgeving veroorzaakt een hoop stagnaties, wat niet nodig is. Het verwijdert je van liefde, vrede en het manifesteren van doelen. Desalniettemin doen wij er allemaal aan mee, dus begin nu en kies voor vrede.. Het is fundamenteel dit ook in je dagelijkse leven te doen.

Start vandaag nog (denk aan je mindset is deze positief): als genoeg mensen dit zullen doen zal dit als een olievlek (sneeuwbaleffect) verspreiden in jouw omgeving en zelfs veel verder en dieper dan dat… Deze boodschap voor jou is het allerbelangrijkst: begin en start bij jezelf, vertrouw op je kracht. Alle innerlijke mogelijkheden zijn ons gratis gegeven.

Een Indiaan vraagt aan het opperhoofd: ‘In mij heb ik een wolf van het goede en een wolf van het kwade, welke wolf zal er winnen?’ Het opperhoofd antwoord: ’De wolf die je voeding geeft’.
Dit is een oer oud Cherokee verhaal. Als wij hier eens meer gaan bij stilstaan en dieper over nadenken zou dit wel eens een sleutel kunnen zijn: waar geef jij voeding en/of aandacht aan? Begrijp dat hetgeen waaraan jij denkt zich direct en indirect uitbreidt…

Last but not least: verras eens iemand, iemand die het verdient (een dierbare, kennis of gewoon een onbekende). Te allen tijde is het leuk om iemand spontaan te verrassen, een kleine investering of attentie (echter kan het ook een kaartje of complimentje zijn of iets heel anders) heeft een verbluffend prachtig effect.

Tot gauw en zorg goed voor jezelf!

Petra M.C. van den Berg

Deel dit artikel

Facebook
LinkedIn
Twitter

10 ijzersterke wetten voor een succes-mindset

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30