ENGELS

TWEE DAAGSE TRAINING
PMC CONSULTANCY
Coaching, gezondheid en succes 2-daagse Training.
Conform en inclusief het boek: “Handboek voor universele Welvaart”.
Basis training.

start 18 juni en 2 juli 2016 in NOORDWIJK VAN 10.00 – 16.00 UUR INCLUSIEF LUNCH:
meer info: petramcvdberg@gmail.com

TWEEDAAGSE LEADERSHIP TRAINING:
BEREIK JE DOEL ALS LEIDER VANUIT EEN GOED EN POSITIEF GEVOEL
Iedereen heeft innerlijke kwaliteiten. Zoals moed, vreugde, begrip of discipline. We zijn ons alleen niet altijd bewust van wat we allemaal in huis hebben. In deze training leren we onze innerlijke kwaliteiten beter kennen en halen we ze naar boven. En we gaan ermee aan de slag. We gaan bijvoorbeeld werken aan onze intuitie door te leren luisteren naar onze innerlijke signalen waardoor we leren meer verbonden te zijn met onszelf, onze wensen en met de ander.
Je leert in deze training dat bewustwording van je eigen kwaliteiten veel meer balans geeft. Dit maakt je een zelfbewuste leider die vanuit zijn innerlijke krachten verder groeit. En de organisatie groeit mee. Je gaat merken dat als je van binnen een goed en positief gevoel hebt, dit onvermijdelijk leidt tot succesvoller zijn in de buitenwereld. Na de vierdaagse training van PMC voel je je zelfverzekerder en krachtiger. Je leert vanuit je eigen kracht je doel te bereiken.

Met deze tweedaagse training wordt je een hedendaagse leider
De afgelopen jaren hebben velen door de financiële crisis gemerkt dat een leiderschap gericht op korte termijn en op geld en prestige niet echt werkt. De leiders van nu en van de toekomst werken vanuit een bewust leiderschap. Zij kunnen buiten de grenzen van zichzelf en de organisatie denken en handelen. Zij hebben een leiderschap dat ervoor zorgt dat de organisatie geïnspireerd wordt en op iedere
situatie krachtig en flexibel reageert. Om dit leiderschap te bereiken heeft PMC deze vierdaagse training ontwikkeld.

Met deze tweedaagse basis training werken we aan je zeven kerncompetenties (of
zeven innerlijke kwaliteiten?)
Om daadwerkelijk een bewust leider te worden, ontwikkelen we tijdens de training zeven kerncompetenties.

1. Awareness
We focussen op bewustwording door zelfkennis, introspectie, reflectie en lichaamsbewustzijn.

2. Transcendentie
We focussen op het sturen van de geest in de weg naar binnen. Hiervoor werken we onder meer aan opladen, ontspanning, concentratie, meditatie, loslaten, moed en discipline.

3. Intuïtie
We focussen op ons innerlijk navigatiesysteem, het kunnen luisteren naar innerlijke signalen. Hierdoor ontwikkelen we ons innerlijk weten en leren we meer verbonden te zijn met onszelf en anderen.

4. Coherentie
We focussen op onze innerlijke harmonie, waardoor we dit ook gaan uitstralen.We werken aan het versterken van ons charisma, onze positieve invloed op anderen en het ervaren van waardering en dankbaarheid van het huidige moment.

5. Inspirerende visie
We focussen op het ontwikkelen van visie en deze kunnen overbrengen. We werken aan visualisatie (visioenen, beelden, meditatie, symbolen, dromen) en aan innerlijke en uiterlijke verbinding.

6. Creatiekracht
We focussen op zowel het spiritualiseren als het materialiseren. We werken aan het gemakkelijk schakelen tussen deze twee, aan 100% eigen verantwoordelijkheid nemen, stevigheid, wilskracht, daadkracht en vitaliteit.

7. Onbaatzuchtigheid
We focussen op dienend leiderschap. We werken aan sociaal gevoel, verbondenheid met hogere waarden en idealen, Overstijgen van het ego, het loslaten van doelen, zelfopoffering en geduld.

Met deze tweedaagse training leer je ook werken met Universele Wetten
De Universele Wetten kunnen worden gezien als universeel geldende spelregels die de basis vormen van waaruit de mens kan evolueren naar een hoger bewustzijn. Zoals bijvoorbeeld De Wet van Geslacht die over de mannelijke en vrouwelijke kant van ons gaat, over yin en yang. Deze functies vullen elkaar aan en nog sterker, hebben elkaar nodig voor optimaal resultaat. Ons evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke eigenschappen is een noodzakelijke voorwaarde voor groei. En zo zijn er nog veel meer Universele Wetten waarover we het gaan hebben en we laten zien hoe je ze toepast. Want als je echt wilt groeien in het leiderschap dan is inzicht in deze wetten en het gebruiken hiervan een must.

IS DEZE TRAINING VOOR JOU?
Deze training is opgezet voor ambitieuze mensen die verder willen groeien als leider, persoonlijk en zakelijk, met een krachtige persoonlijkheid. Mensen die een leider willen zijn die resultaten bereikt door het beste uit mensen te halen. Concreet is de training iets voor jou als je:

– ambitieus om te willen groeien, waardoor alles makkelijker wordt te realiseren
– in staat bent tot zelfreflectie
– zelfsturend bent en bereid tot het aangaan van uitdagingen.

DIT IS JE RESULTAAT
•Je kent je eigen kwaliteiten, waarop je altijd terug kunt vallen, zowel zakelijk als persoonlijk. Daardoor kun je makkelijker schakelen, aanpassingen aanbrengen in situaties en manifesteren.
•Je oefent een veel sterkere en positieve invloed uit op je omgeving.
•Je werkt vanuit je eigen kwaliteiten en bereikt daarmee dat mensen en gewenste situaties je tegemoet (willen) komen.
•Je kunt deze kennis toepassen in heel veel situaties zoals in het contact met de mensen die je leidt, je sociale omgeving, je gezinsleven en in veranderingen en in management- en directiebijeenkomsten.
•Je handelt op basis van je eigen, zelfontwikkelde visie en kracht. Deze is gebaseerd op je eigen persoonlijkheid, je persoonlijke waarden en een nuchter realiteitsbesef.

AANPAK TWEEDAAGSE LEADERSHIPTRAINING
Deze leadershiptraining is gebaseerd op een persoonlijke aanpak. Omdat iedereen z’n eigen innerlijke waarden heeft en zal moeten gaan werken aan zijn eigen weg. We beginnen daarom in de eerste twee afzonderlijke trainingsdagen met een grondige analyse van de eigen persoonlijkheid. Van daaruit volgt een persoonlijke verdere ontwikkeling in de diverse programmaonderdelen. Op de derde en vierde dag zijn er vijf intensieve themasessies op het gebied van

Leiderschap – Coaching – Beinvloeden – Strategie – Verandering. De sessies zijn uitdagend en inspirerend.

We werken met veel interactieve werkvormen. Reflectie en oefenen met praktische situaties worden afgewisseld. Je kunt ook experimenteren met een andere benadering en ander gedrag in bepaalde situaties, waarmee je ideeën opdoet voor de praktijk. De maximale groepsgrootte bij dit programma is 10 – 15 deelnemers.

Locatie: Noordwijk (tussen Den Haag en Amsterdam)
Prijs: complete 2-daagse training 170 euro (inclusief het boek “Handboek voor universele welvaart”
Vroegboekkorting, boek voor 1 juni 2016 dan betaal je 150 euro
Inclusief: lunch (koffie, thee broodjes, iets lekkers en fruit)
Voor meer informatie bel of stuur een email naar petramcvdberg@gmail.com

e afgelopen jaren heeft Petra haar zakelijk en particuliere ervaring opgebouwd als consultant door middel van onderzoek naar nieuwe paradigma’s en mede door opdrachten bij verschillende organisaties en dienstverleners. Onder andere banken, overheid- en zorginstellingen en diverse organisaties uit de top van het bedrijfsleven. Naast zakelijk adviseur werkt Petra ook als personal coach en geeft universeel advies op maat.

Kernwaarden: oplossingsgericht, betrouwbaar, direct, integer, analitisch, onderzoekend, flexibel, betrokkenheid, oplossings en- resultaatgericht, vernieuwend, ondernemend, coachend, humor en werkt vanuit een helicopterview. Kortom zij helpt het bedrijf, instelling of persoon naar een hoger nivo te tillen vanuit het veld van intentie, energie en intelligentie.

Naast zakelijk en persoonlijk consultant/adviseur is Petra ook inzetbaar of in te huren voor diverse andere doeleinden zie hiervoor onderstaand haar linkedin profiel.

Click here for more information.Petra cv boek

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30