Master HIGH LEVEL (een-op-een coaching)

Is een-op-een coaching handig voor jou?

Heb jij ook soms het gevoel dat je:

 • In bepaalde emoties blijft hangen
 • Je niet verder komt met het aanleren van bepaalde denkwijzen
 • Vast blijft zitten in eenzelfde situatie?

Dan is het HIGH LEVEL een-op-een coaching jaarprogramma iets voor jou!

In een jaarprogramma krijg je alle ruimte om je mindset voorgoed te veranderen.

Dit programma is erop gericht jou nieuwe denkwijzen en gedrag aan te leren,
zodat daadwerkelijk de hersencircuits versterken en nieuwe verbindingen (voorloper voor nieuwe situaties en ervaringen) worden gevormd, waardoor je solide resultaten krijgt.

Krijg hulp met een-op-een coaching om met een high-end mindset succesvolle ervaringen te creëren. Je leert ijzersterke levenswetten kennen die jouw denken en ontwikkelen immens vergroten, zodat je met een nieuwe mindset nieuwe mogelijkheden schept. Je breekt door naar een nieuw level van denken en gedrag. Dit op jou afgestemde nieuwe gedrag is bepalend voor het behalen van je kleine en grote doelen. Terwijl je het gehele jaar (2023) hiermee bezig bent, leer je te leven in het nu met innerlijke rust, blijheid en vertrouwen. Instapmogelijkheden zijn mogelijk (2023/2024).

Het HIGH LEVEL een-op-een coaching jaarprogramma

Het doel van een HIGH LEVEL jaarprogramma is om jou de wetten van succes aan te leren, die jouw leven, zowel op persoonlijk als op professioneel niveau, naar een hoger niveau zullen tillen.

Wat is succes volgens de MultiLaws?

Gezondheid, vreugde, vertrouwen en welvaart. Denk hierbij onder andere aan kleine en grote doelen. Dat kunnen doelen zijn op relationeel vlak of op het gebied van gezondheid (afvallen of algehele gezondheid optimaliseren) en carrière. Het kan ook gaan over mentaal veerkrachtiger worden (zelfverzekerdheid, eigenwaarde en grenzen aangeven, enzovoorts). Door de begeleiding en coaching zal je eerder jouw doelen en succes behalen.

‘Verloren’ regels voor welvaart en succes

Deze wetten zijn niet nieuw, wel verborgen en door Petra onderzocht en aangevuld, wat niet betekent dat ze geen plaats hebben in de moderne samenleving. Deze wetten zijn juist nodig: ze zijn geniaal en duurzaam.

Op dit moment vinden er grote veranderingen plaats in onze manier van denken en doen. Passie, geluk en voldoening staan steeds meer op de voorgrond.

Maar hoe kun jij ervoor zorgen dat je daadwerkelijk geniet van wat je doet, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de toekomst, je financiën, gezondheid, of vast blijft zitten in verslavingen of conflicten met anderen? Door begeleiding en coaching vergaar je alle kennis die ervoor zorgt dat jij situaties zelf in je leven kunt laten ontstaan en beïnvloeden.

Tijdens een HIGH LEVEL jaarprogramma ontdek je welke ijzersterke wetten er zijn en vergaar je diepgaande kennis over het brein. Het programma, de begeleiding en coaching zijn erop gericht dat je leert welke stappen je moet nemen om sneller, gemakkelijker, met innerlijke rust en vertrouwen je doelen te bereiken. Je zal ook leren hoe deze wetten precies werken. 

Voor wie is dit een-op-een coaching jaarprogramma bedoeld?

Dit programma is opgezet voor ambitieuze zakenmensen en particulieren met een krachtige persoonlijkheid die verder willen groeien en meer willen bereiken op persoonlijk en/of zakelijk niveau. Het is ook bedoeld voor mensen die met een zakelijk vraagstuk zitten en mensen die zich sneller persoonlijk willen ontwikkelen. Mensen die zichzelf één jaar hiervoor de tijd geven en er ook echt zin in hebben.

Het programma is er voor jou:

  • Als je wilt leren hoe je meer uit jezelf kunt halen.
  • Als je wilt leren hoe jij jezelf kunt afstemmen op gewenste creaties, dromen en trillingsniveaus.
  • Als je op zoek bent naar een manier om zelf het heft in handen te nemen.
  • Als jij vastgelopen bent en slechte gewoonten en patronen wilt doorbreken.
  • Als je nieuwe vaardigheden wilt leren die jouw leven verrijken.
  • Als je vastzittende energie (emoties) uit het lichaam wilt bevrijden.
  • Als je de productiviteit en het prestatieniveau van jouw onderneming of organisatie wilt verhogen.
  • Als je de ambitie hebt om verder te groeien en jezelf te ontwikkelen.
  • Als je wilt leren hoe je minder weerstand en meer moeiteloosheid creëert.
  • Als je nu echt serieus je (zaken)leven wilt optimaliseren.
  • Als je wilt weten hoe het leven werkelijk in elkaar steekt.
  • Als je wilt ontdekken hoe je je eigen potentieel beschikbaar kan maken voor nieuwe ervaringen, waarna je succesvolle resultaten kan bereiken.


Wil je dit allemaal leren? Dan is dit HIGH LEVEL een-op-een coaching jaarprogramma zeker iets voor jou. Je zal bewust gaan samenwerken met een oneindige intelligentie die door ieder van ons heen stroomt. Je leert zelf stevig aan het roer te staan van je leven.

Waarschuwing: je zult worden uitgedaagd tijdens dit programma! Een zekere mate van zelfreflectie is belangrijk om het meeste uit dit programma te kunnen halen. Je wordt uitgedaagd om je hart te openen.

Dit programma bestaat niet uit hoorcolleges. We gaan ook aan de slag met interactieve breintechnieken op het gebied van leiderschap, coaching en strategie.

Wat mag je verwachten als resultaat?

Het jaarprogramma is gebaseerd op een persoonlijke aanpak. Omdat jij je eigen innerlijke waarden hebt, zal je moeten gaan werken aan je eigen weg. Met de coaching sessies en VIP dagen van Petra kan je verwachten dat je na afloop van het jaarprogramma onder andere afgestemd bent op je authentieke zelf, volledig verzadigd bent van nieuwe kennis,  leiderschapskwaliteiten, bewustzijn en kracht. In zowel persoonlijke als zakelijke situaties ben je in staat om slimmer en sneller te schakelen naar mogelijkheden tijdens uitdagende omstandigheden.

 • Heb jij toegang tot je onderbewustzijn om genezing in werking te zetten.
 • Kun je een sterkere positieve invloed uitoefenen op je omgeving.
 • Kun jij je innerlijke kracht en nieuwe denkwijze bewust inzetten voor resultaten.
 • Ben je in staat om sneller in een juiste mindset te komen waardoor je de juiste mensen, oplossingen, kansen en situaties creëert die jouw doelen ondersteunen.
 • Door een jaar consequent aan jezelf te hebben gewerkt heb je een mastermind ontwikkeld en je bewustzijn geüpgraded, waar jij je hele leven profijt van hebt.
 • Je zult de mogelijkheid hebben om meer uit jezelf en je team of (gezins)omgeving te kunnen halen.
 • Voel jij je zelfverzekerd over je eigen zelfontwikkelde visie, missie en kracht, gebaseerd op rust en vertrouwen.
 • Ben je je bewust van de belangrijkste wetten, die bepalend zijn voor het realiseren van grote en kleine doelen en weet je hoe je ze moet toepassen en werkzaam maakt om jouw levensvisie en zakelijke doelen tot werkelijkheid te maken.
 • Heb jij unieke kennis (grensverleggende en vernieuwende denkwijzen) en verdieping vergaard: je weet hoe energie en het breinwerken en daardoor creëer jij verbluffende positieve veranderingen in je leven.

Afsluitend nog een advies van één van de rijkste, slimste en meest succesvolle investeerders ter wereld: Warren Buffet. Aan hem werd gevraagd waarin je tegenwoordig het beste kunt investeren. Zijn antwoord was snel en praktisch…

‘De meest belangrijke investering die je kunt maken is in jezelf.’

Petra staat daar 100% achter. Met deze éénmalige investering maak je een commitment naar groei én ontwikkeling van jezelf.

Dit persoonlijke jaarprogramma bestaat uit 8 VIP trainingsdagen, 42 wekelijkse online sessies. 

Wil je brainstormen of dit jaartraject jou de resultaten geeft die je nodig hebt? Petra gaat graag met je in gesprek. Geef je op via onderstaande link voor een vrijblijvende kennismaking.

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30