Digitale coaching / advies

Succesvolle zakelijke en persoonlijke resultaten en gewenste situaties worden bepaald door onze innerlijke kwaliteiten. “We hebben allen een Mastermind”. Wil jij deze innerlijke kwaliteiten beheersen en daarmee kosten besparen?

Wat kun je nu bij nog meer bij PMC coaching (digitaal) onder andere als resultaat verwachten, kortom wat levert het jou voor waardevols op:

• zelfkennis, hierdoor kom je snel en gericht bij jouw doel;
• meer vertrouwen in je eigen capaciteit en dit zichtbaar maken;
• blokkades en sabotage aanpakken waardoor positieve energie en ruimte vrijkomt, op deze manier worden jouw wensen sneller gemanifesteerd;
• krachtiger zelfbeeld;
• zelfverzekerdheid en het verhogen van je zelfwaardering;
• inzichten in jezelf geeft bevrijding en succes;
• acties congruent maken met jouw doelen en passie, waarop het leven positief zal reageren;
• connectie met jezelf en jouw passie, wat overvloed zal bewerkstelligen;
• niet laten beïnvloeden door anderen, maar sterk staan voor jezelf;
• een gezonde dosis aan inspiratie en tools om krachtiger en positief door het leven te gaan.

De digitale wereld is een regulier onderdeel van de samenleving geworden. Professionals, maar ook steeds meer particulieren en bedrijven onderschatten soms de impact van de verschillende digitale coachings vaardigheden die men beschikbaar heeft (Facebook, Linkedin, Skype coaching, Bloggen en Online advies / training).

Indien jij als persoon of bedrijf mee wilt ontwikkelen, zul je hierin door moeten groeien. Hierin een besluit nemen zal tevens een positief effect hebben op de context van de algehele organisatie. De meeste mensen willen niet “moeten” veranderen door anderen. Indien dit vanuit jezelf gaat voelt dit meteen anders.

“Ik kan als adviseur en coach vanuit inzicht in universele rechtsgeleerdheid hierbij een activerende rol spelen om dit proces blijvend positief in gang te zetten.”

Mijn dienstverlening richt zich zo veel mogelijk op de volledige digitale breedte van het internet. Hierbij kun je denken aan skype coaching en online advies. Heb jij een duidelijk veranderwens of verbeterpunt in jouw leven, wil je zakelijk of persoonlijk advies (coaching) dan is een aanpak vanachter je computer niet alleen praktisch, maar ook nog eens bijzonder effectief.

PMC biedt gevarieerde coaching programma’s aan (kort- en langdurend), het is wat jij wil…

We gebruiken hierbij krachtige integratie technieken (onder andere uit de Chinese Geneeswijze en Ayurveda) en uit inzicht van de universele wetten, (lees: intelligentie- en intentiekracht) en integratie van gewenste kwaliteiten (zoals zelfverzekerdheid, rust en zelfvertrouwen). 

Uitgangspunt is dat eenieder zijn eigen realiteit co-creëert en dus leert te creëren naar hetgeen hij of zij verlangt in het leven om zo geluk, harmonie, vreugde, gezondheid (lichaamsbewustzijn/beweging) en succes te bewerkstelligen.

Graag ga ik met jou de diepte in, voorbij mentale structuren en ik help je alle lagen te doorgronden van hoe jij jouw eigen wereld hebt gecreëerd op basis van het verleden en aangeleerde (geloofs)overtuigingen, patronen en conditioneringen. Je zult zien dat dit diep doorwerkende inzichten zal geven en positieve levensveranderingen zal bewerkstelligen, maar ook zal leiden tot bevrijding en tegenwoordigheid. Wanneer een onbewust proces bewust is geworden ontstaat er “Healing”, innerlijke kracht en completering en de kracht van het bewustzijn van wie je bent vooral wie jij wilt zijn!

Ik ga uit van de aanwezigheid van talenten met de overtuiging dat ieder mens een onuitputtelijke bron is van gaven en mogelijkheden. In deze zin is ieder volmaakt en een perfect wezen. Hiervoor kan ik je de perfecte krachtige instrumenten aanreiken om deze te ontwikkelen en te ontdekken”.

Vraag gerust verdere informatie…