Next level online coaching – monthly program & VIP programs

JOUW ENERGIE EN FOCUS BEPAALT JOUW SUCCES!

Ontvang coaching en adviezen vanuit de kennis van het brein en gerelateerde ijzersterke (multifunctionele)wetten. Een coaching traject van Petra betekent dat jij jezelf of je medewerkers faciliteert om nieuwe innerlijke netwerken eigen te maken. Hierdoor verandert je gedrag duurzaam en je energie positief. Deze energie bepaalt alle resultaten die jij ervaart in je leven.

Zit jij met een zakelijk of levensvraagstuk? Het maakt niet uit, iedereen kan bij Petra terecht. Zakenmensen en leidinggevenden zijn begeleid, maar ook particulieren en kinderen worden begeleid en gecoacht om zich bewust te worden van hun kracht en van hun macht om persoonlijke opvattingen en het zelfbeeld positief te veranderen. We zijn niet altijd in staat om zelf al het potentieel te zien dat er is.

Ook onze persoonlijke ongeziene trillingen hebben verbluffende effecten. Door de wetenschap van deze ijzersterke wetten uit te leggen, kregen alle cliënten zelfvertrouwen en werden ze allemaal sterker.

 MultiLaws coaching

De wetten doen altijd hun werk en beïnvloeden elk aspect van je leven. Deze wetten kunnen alles volledig omkeren. Denk hierbij aan carrière, relaties, gezondheid en financiën

In feite zijn je persoonlijke energie en bevatting de twee belangrijkste begrippen die de resultaten van je doelen beïnvloeden. Het is mijn missie om jou te leren deze wetten actief te maken in jouw leven. Hierdoor zal je diepgaande veranderingen en resultaten gaan zien. Er ontstaan oplossingen voor je problemen.

Stel je eens voor dat het ineens niet meer ingewikkeld is om succesvol je doelen te behalen en jezelf of je organisatie te laten groeien? En dat je vol vertrouwen unieke wetten en breintechnieken in handen hebt die jij direct kunt toepassen, waardoor je vertrouwen en rust hebt? Waarna je weet dat je eigen energie (en mindset) jouw resultaten bepalen? Stel je eens voor hoe dat een duurzame impact heeft op je leven en het voorgoed verandert.

Wat leer je onder andere in Petra’s High level coaching programs?

 • Waar multifunctionele wetten uit bestaan
 • Hoe jij de wetten, die voortdurend gelden, werkzaam kunt maken in jouw leven
 • Hoe vertrouwen en rust verweven zijn met succesvolle resultaten
 • Zeer praktische breintechnieken die je direct kunt toepassen
 • Afstemmen op je doelen
 • Hoe jij je (financiële) mindset kunt resetten en (her)programmeren
 • Onbewuste automatische patronen te doorbreken
 • Verdieping in de quantumwereld en brein (neuroplasticiteit)
 • Waarom het lichaam de belangrijkste pijler is

 

Wat levert coaching jouw op?

 • Een unieke transformatie.
 • Oplossingen voor jouw vraagstukken.
 • Nieuwe mogelijkheden.
 • Realisatie van je doelen.
 • Een krachtige fundering.
 • Zeer waardevolle knowhow en wetenschap van het denken.
 • Rijkdomsbewustzijn en innerlijke kracht.
 • Vertrouwen, blijdschap en innerlijke rust.
 • Vaardigheden die je (zaken)leven verrijken.

 

Herken je jezelf in de onderstaande uitspraken?

 • Weten dat elke investering in jezelf het maximale en hoogste rendement oplevert.
 • Resultaten willen zien.
 • Je bent vastgelopen en wilt patronen of slechte gewoonten doorbreken. 
 • Eraan toe zijn om zelf de leiding te nemen.
 • Persoonlijke ontwikkeling willen versnellen.
 • Willen ontdekken hoe jouw energie je vertrouwen en rust kan geven.
 • Jouw beschikbare potentieel nu echt willen gebruiken en inzetten.
 • Er klaar voor zijn om nu jezelf en je leven serieus te nemen.
 • Op zoek zijn naar een vertrouwenspersoon.

High level manifestation coaching – VIP program

In een persoonlijke strategiesessie praten jij en Petra over een nieuwe fundering, gebaseerd op vertrouwen, geloof en innerlijke rust. Jullie overleggen samen welk programma het beste bij jou (of je organisatie!) past om begeleid te worden naar jouw zakelijke en/of persoonlijke doelen. Een-op-een live coaching trajecten van diverse lengten zijn mogelijk.

Innerlijk werk en het toepassen van MultiLaws (multifunctionele wetten) staan centraal bij alle programma’s.

De coaching sessies zijn te boeken in Nederland en/of Spanje of op locatie elders.

Wil jij als directeur, leidinggevende, arts, CEO, zakenman/vrouw, of particulier snel en doeltreffend in twee tot vier dagen je mindset kracht bijzetten om resultaten te creëren? Wil je snel jezelf persoonlijk ontwikkelen? Heb je geen tijd om een langdurig programma te volgen? Kies er dan voor om een 2- of 4-daags VIP-programma te boeken. Petra en jij gaan samen aan de slag. Dit VIP-programma vergt maatwerk, commitment en verantwoordelijkheid. Voorafgaand aan de VIP-dagen heb jij met Petra een strategieconsult om te onderzoeken waar jij tegenaan loopt of wat jouw vraagstuk is en wat jou blokkeert in je leiderschap oftewel zaken doen. Dit vraagstuk neemt Petra mee in de voorbereiding van de VIP-dagen. Jullie plannen samen de data in.

In het VIP programma werken jij en Petra onder andere aan onwrikbaar geloof in jezelf, in je innerlijke kracht. Je leert de macht terugnemen. Je leert alles over je ware aard.

Het gaat dus om complete zelfkennis, verbondenheid en zelfliefde. Uiteraard leer je van alles over de multifunctionele wetten die van toepassing zijn op jouw wensen en transformatie. Want kennis en geloof zijn essentieel voor transformatie. Kennis en ervaring over het brein, het quantumveld en over de persoon die je wilt worden, zijn een fundering voor transformatie.

join the success

Geloof ons niet zomaar op ons woord,

'maar geloof wat anderen over ons zeggen'

“Ik raad Petra ten zeerste aan aan iedereen die klaar is om zijn leven naar een hoger niveau te tillen en een betere versie van zichzelf te worden. Petra heeft me in staat gesteld toegang te krijgen tot de innerlijke kracht. Telkens wanneer ik een sessie of training met haar had, voelde ik me onoverwinnelijk en in staat om de wereld te veroveren. Door haar technieken heb ik een enorme energiestroom ervaren, die zich vertaalde in tastbare resultaten op verschillende gebieden van mijn leven. Ze is een expert in haar vakgebied en een fijn mens om mee samen te werken.”
Angelique Thode
Allround managementprofessional, Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap
5/5

Next level online monthly program 2024

Speciale aanbod voor jou!

Investering € 598,95 inclusief 21% BTW 

2 VIP dagen: High level manifestation program

Speciale aanbod voor jou!

Investering totaal € 3.144,79 inclusief 21% BTW 

Ja, ik kies voor dit resultaat gerichte programma

4 VIP dagen: High level manifestation program

Speciale aanbod voor jou!

Investering totaal € 6.048,79 inclusief 21% BTW

Ja, ik kies voor dit resultaatgerichte programma


Next level

Online ochtendprogramma 09.00 - 10.30

zaterdagochtend

Investering € 119,79 inclusief 21% BTW per deelname

Petra is verbonden aan ZijSpreekt en daar te boeken als spreker voor lezingen voor de overheid, bedrijfsleven en culturele sector. 
Je kunt mailen met: Marga Miltenburg van ‘Zij spreekt’: info@zijspreekt.nl

Coaching voor select gezelschap

Je kunt ook een boeiende en leerzame workshop of lezing boeken voor een select gezelschap. Zakelijk of particulier. Als het om MultiLaws gaat, is er altijd een thema te vinden waarmee minimaal een dagdeel of avond gevuld kan worden met boeiende gespreksstof, waarna iedere deelnemer gegarandeerd weer vol ideeën en inspiratie naar huis toe gaat!
Petra van den berg
Trainingen, business (bedrijfs)retreat, masterclasses en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk.
Coaching oftewel advies gesprekken of jaartraject zijn ook mogelijk in mijn praktijk of op locatie. 

Hoe kunnen MultiLaws, multifunctionele wetten jou helpen?

Deze wetten helpen je om in contact te komen met latent potentieel, waarna je je meer verbonden zult voelen met de wereld en de mensen om je heen. Je zult dankzij deze wetten gaan ervaren dat je vanuit jezelf een nieuwe werkelijkheid kunt scheppen. Een nieuwe manier van denken en voelen leidt tot een verandering van energie. Door de verandering van energie zal er iets nieuws ontstaan en dit zal je in je leven trekken.

In het 2-daagse VIP-programma zal je experimenten en casestudies voorgelegd krijgen die al deze vragen beantwoorden. Die oplossingen aandragen voor het dagelijkse leven dat kan bestaan uit ongemakken en problemen. De MultiLaws dienen als inspiratie en je leert verscheidene breintechnieken. Elke wet biedt een oplossing voor een specifiek probleem. Je leert schakelen naar je diepste zelf en terug naar de niveaus van anderen (of je medewerkers). Je wordt uitgenodigd een sprong te maken in de quantumwereld, zodat ook jij toegang krijgt tot het veld van alle mogelijkheden.

Wat wordt er behandeld?

Belangrijke items die we ten slotte zullen behandelen zijn: de theorie van de MultiLaws, ijzersterke levenswetten, praktische oefeningen waardoor we kunnen afstemmen op bepaalde frequenties en we gaan gericht mediteren. Daarnaast leer je je onderbewustzijn te herprogrammeren middels diverse breintechnieken. Je leert verschillende visualisatie- en meditatietechnieken en hoe je het manifestatieproces kunt versnellen en hoe de kracht van dankbaarheid werkt.

In het 4-daagse VIP-programma zullen we ons nog meer verdiepen in de begrippen (quantum)succeswetten en brein en waaruit de wetten precies bestaan. Je leert hoe je brein werkt, welke wetten er zijn en hoe je deze met specifieke technieken werkzaam kunt maken in je (zaken)leven. Je leert je eigen uitdagingen én valkuilen herkennen en veranderen. Hoe tune je in op de juiste frequentie? Wat wil je het liefste in je leven en vooral: wie wil jij zijn? Ook in dit High level programma zullen we veel praktische oefeningen doen.

Wil jij leren hoe simpel het is om het maximale uit jezelf te halen, hoe je de wetten kunt toepassen, je complexe mind kunt ontrafelen en hoe je je (zaken)leven leert te optimaliseren?

 

Testimonials

Petra heeft mij voortreffelijk begeleid in een traject om meer rust in mezelf te krijgen, wat ik kan gebruiken in mijn werk als accountant in voornamelijk contact met klanten. Ook in privé zo een manier te vinden dat ik in mijn vrije tijd met mijn gezin de rust kan vinden zonder gehaast allerlei zaken op te pakken of te willen doen. De fijne manier van aanpak van Petra en het plan van begeleiding heeft mijn geholpen in een stukje noodzakelijke bewustwording. De sessie zijn ook nooit saai en Petra is een zeer prettige gesprekspartner.
Peter van Zuijlen
Ondernemer en accountant
Altijd op het juiste moment. Ik ken en werk al bijna tien jaar met Petra met een tussen pauze van een paar jaar. De eerste keer kwam ze op mn pad omdat ik er prive niet uit kwam en eigenlijk niet wist wat ik met mezelf aan moest. Na een paar sessies met Petra ging dit als snel heel veel beter. In mijn beleving hebben we dit verwerkt en ik heb nooit meer met dezelfde gevoelens / frustraties gehad terwijl ik deze al van kinds af aan herkende. De tweede keer (tot nu toe) stond ik zakelijk voor grote uitdagingen tijdens de pandemic en kwam er niet meer uit. Ik was het contact met Petra allang verloren en uit het niets stuurde ze een bericht. We zijn meteen weer met online sessies begonnen en ook deze keer weer heeft ze me geholpen met mijn zakelijke aanpak en inzichten. Inmiddels gaat het zakelijk beter dan ooit en hebben nu al 4 teamgenoten ook de sessies met Petra en zijn hier erg blij mee.
Tina (Aruba)
Ondernemer
Na een onrustige periode in mijn leven, weer besloten het coaching programma van PMC's Coaching (Petra) op te pakken. De gesprekken, tools en uitleg helpen mij, dieper in mijzelf te kijken, om te ontdekken hoe ik een betere versie van mijzelf kan worden. Deze ontdekkingstocht met behulp van de aantrekkingskracht/integratie van de Multilaws brengen positieve veranderingen op mijn pad. Daarnaast geven de door mij genoten online seminars, een goed inzicht in de enorme kennis en ervaring van Petra en haar collega Riny. Ik kan iedereen PMC’s coaching aanraden. Petra helpt je jouw weg te vinden, zowel privé als in het zakenleven. Ik ben enorm dankbaar, voor haar waardevolle coaching sessies. Hartelijk dank!
Irene, Caribbean
Toeristische business
Ik ben woonachtig op Aruba. Door een vriendin van mij ben ik bij Petra gekomen. Ik had namelijk vernomen dat zij zeer goede resultaten boekte bij Petra. Met veel enthousiasme kan ik ook zeggen dat ik zeer goede resultaten en effecten ervaar van de sessies. Nu, een half jaar verder voel ik mij een stuk meer op mijn gemak in mijn dagelijkse leven. Deze verbeteringen werken door in mijn hele leven. Kortom, Petra heeft mij enorm geholpen. Ik ben een stuk zelfverzekerder en kan sneller tot rust komen. Heb veel van haar geleerd, handvatten en inzichten gekregen, ook over hoe de mind en het onderbewustzijn werkt. Ik stond altijd al positief in het leven, maar nu kan ik veel makkelijker, meningen van anderen met respect bij een ander laten. Terwijl ik me dit vroeger veel meer persoonlijk aantrok. Petra is professioneel, deskundig en prettig mee samen te werken. Ik kan je haar van harte aanbevelen als coach, zowel persoonlijk als zakelijk. Hartelijk dank Petra en we gaan door op de ingeslagen weg!
Gerco aan het Rot
Ondernemer
Wonderbaarlijk. Het eerste woord dat er in me opkomt wanneer ik aan mijn ervaringen met Petra denk. Van begin tot eind een luisterend oor, een warme glimlach en inzichtelijke wijsheid… Petra neemt de tijd je onderbewustzijn echt te doorgronden. Ze haalt er dingen uit waar ik zelf niet aan dacht, maar wat enorm bij mij speelt. Ze leest me door als een boek en geeft mij de exacte hulp die ik nodig heb om mezelf te kunnen genezen. De dag na een van mijn laatste sessies kwamen er zoveel gedachten en gevoelens bij mij op dat ik er zeker van was dat zij een blokkade bij mij los heeft gemaakt/opgeheven. Ik heb met Petra gelachen en gehuild, maar wat er altijd volgde was een enorme opluchting en een fris nieuw gevoel van richting. Integer, betrouwbaar, geduldig, vol kennis, vriendelijk en met een gouden hart, dat is Petra. Zoek je hulp om jou en/of jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en echte resultaten te behalen? Dan is PMC’s Consultancy, Petra, naar mijn mening de beste keuze. Honderd procent een aanrader, always going the extra mile. Ik ben haar voor altijd dankbaar.
Amanda Tromp
Studente International Creative Business, Parttime Freelancer.
'Ik ken Petra al een aantal jaren en heb haar in verschillende rollen mee mogen maken. Petra is integer, betrouwbaar en heeft kennis van zaken en is een expert in haar vakgebied. Haar warme persoonlijkheid maakt dat je je gauw bij haar op je gemak voelt. Zij is gebalanceerd, straalt rust uit en laat mensen in hun waarde. Wat mij inspireert is dat Petra ‘living proof’ is voor waar zij voor staat. Met haar eigen continue ontwikkeling geeft ze het goede voorbeeld. Zij maakt keuzes vanuit het hart en gaat voor haar dromen. Haar positieve mindset is aanstekelijk. Wil je graag met iemand sparren over hoe je jouw leven of bedrijf naar een hoger niveau kan tillen, dan is Petra een hele fijne gesprekspartner'.
10 juni 2020.
I highly recommend Petra to anyone who is ready to take their life to the next level and be a better version of themselves. Petra has enabled me to access the power within. Whenever I had a session with her I felt invincible and able to conquer the world. Through her techniques I have experienced an enormous energy flow, which transformed into tangible results in various areas of my life. She is an expert in her field and a wonderful person to work with.
10 april 2022.
Angelique Thodé
Allround management professional, Ministerie onderwijs en wetenschap
'Petra is 'the real deal'. Als coach is ze meelevend, maar wel direct in haar advies naar jou toe. Haar coaching is heel praktisch en makkelijk toe te passen, ook in het dagelijkse leven. Ik raad haar zeer zeker aan’.
Ria Brattinga
Purchasing manager
Fijne, toegankelijke effectieve coaching met Petra. Ook voor de 'beginners' zoals ik, wat betreft onderbewustzijn, het brein en quantumwetten ed. Duidelijke en leerzame sessies, waar je zelf ook in het dagelijks leven beslist verder mee kan, zowel privé als zakelijk.
Patricia Vedder
Restaurant-manager
'Bij Petra ben ik in het diepe gesprongen om mij door haar te laten coachen en adviseren. Het heeft mij veel waardevolle inzichten, kracht en vertrouwen opgeleverd. Hierdoor is mijn (zaken)leven verrijkt. Ik kan nu veel makkelijker met duidelijke gerichte stappen mijn doelen succesvol realiseren. Met de energie, knowhow en nieuwe handvatten van Petra steeg mijn afstemmingsenergie naar een higher level. Een inspirerende vrouw, een expert in haar vak met een zeer prettige energie'.
As
Assistent-manager
'Door coaching van Petra ben ik mij bewust geworden van álles wat er is en wat ik ben. Ik ben hierdoor weer in mijn eigen kracht komen te staan, waardoor ik nu succesvol ben in alles wat ik doe en onderneem. Tevens voel ik mij gelukkig. Dit straal ik ook uit! Dit alles al door kleine veranderingen in mijn denkpatronen en hierdoor in mijn gedrag. Petra heeft mij heldere vernieuwde inzichten geboden en praktische oefeningen, waardoor ik nu weer daadkrachtig ben en volledig vertrouw op mezelf'.
Bianca Esveldt
'Petra is een geweldige life-coach, die mij ontzettend goed heeft geholpen tijdens de moeilijke tijden in mijn leven. Ze is ontzettend lief, oordeelt niet en weet precies hoe ze je kan helpen. Zowel privé als zakelijk. Petra heeft me veel levenslessen geleerd door middel van haar professionele cursussen en spreekuren'.
Linda Alarcon-Munoz
Dancemaster/personal trainer
'Ik ben heel dankbaar dat ik Petra 12 jaar geleden heb ontmoet. Mijn leven is sinds dat moment zo positief en fijn. Elke dag doe ik nog de karateslag ik sla niet vaak over! Mediteren en Yoga helpen mij ook dagelijks ontspannen. Ik weet zeker dat dit komt door jouw fijne coaching Petra, van al die jaren geleden. Dank je wel'.
Marielle
Pr-manager
'Petra heeft mij geholpen, mijn verdriet te verwerken, nadat mijn vader overleden was. Ook hielp ze mij, erachter te komen, wat me tegenhield in mijn leven. Daardoor kon ik verder gaan en mijn gevoel van eigenwaarde weer opbouwen. Haar speciale technieken brengen een snel resultaat en zijn gemakkelijk aanwendbaar. Zelfs op afstand kon ze mij, via internet, begeleiden op mijn weg, mijn innerlijke balans te vinden.'
Irene, Aruba

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30