Boeken door Petra M.C. van den Berg

Boeken

Internationaal personal en business coach, bedrijfsadviseur, auteur en spreker Petra M.C. van den Berg, grondlegger van MultiLaws: multifunctionele wetten voor meer geluk en succes. Deze wetten die het leven altijd beïnvloeden. Leer, hoe ook jij door bewustwording, inzicht en het toepassen van deze wetten, in je leven persoonlijke, sociale, én financiële vrijheid kan creëren.

Boek: Miljonair in geluk

De bundeling van expertises in Quantum-Hypnose-NLP worden vervat in het boek ‘Miljonair in Geluk’, met een breed omvattende weergave van mogelijkheden om je doelen te bereiken door te weten hoe je deze op onbewust niveau kunt voorprogrammeren.
 
Hiermee ga je begrijpen -het waarom en hoe- dat je krijgt wat jij vraagt.
 
Dit praktische zelfhulpboek is bedoeld voor iedereen die zijn/haar functioneren in de maatschappij of privé wil optimaliseren. Het biedt een uitgewerkte methode met praktische oefeningen en affirmaties om ieders potentiële capaciteiten te ontwikkelen en te vergroten. De volledige ontplooiing van onze mentale krachten wordt vaak gehinderd door stress, angst, boosheid en gebrek aan zelfvertrouwen. Deze nieuwe benadering werkt vanuit gevoels- en gedragsveranderingen.
 
Door middel van een 7-dagen-plan leert de lezer om creatief naar zijn eigen leven te kijken, om zelf de regie in handen te nemen en het beste in zichzelf omhoog te halen. Tevens zijn de technieken toepasbaar voor professionele hulpverleners en voor ondernemers die succes nastreven.

Boek: Multifunctionele wetten voor meer geluk en succes

Vraag jij je ook wel eens af wat de zin van het leven is, of kamp je met andere levensvragen en problemen? Ben jij op zoek naar geluk en innerlijke rijkdom?

Dit boek laat zien dat er in een mensenleven vaak veel innerlijke conflicten zijn die ons tegenhouden om ons volledig potentieel te benutten, maar dat het mogelijk is om deze conflicten op te lossen door het toepassen van de MultiLaws.

Uitgangspunt: de innerlijke wereld is de werkelijkheid en het brein en onze gedachten zijn de meest essentiële elementen die de resultaten in je leven beïnvloeden. De in dit boek beschreven theorie van de MultiLaws laat zien dat wij allen zijn verbonden met elkaar en dat we leven in een groot en intelligent veld van energie. Door het leren toepassen van de MultiLaws zal je diepgaande, blijvende veranderingen bewerkstelligen in je leven. Deze multifunctionele, altijd werkende wetten die op alle thema’s van je leven toepasbaar zijn, zijn een leidraad voor meer succes en geluk.

Dit boek is voor iedereen die wil weten hoe deze wetten werken en die toegang wil krijgen tot het veld van alle mogelijkheden.

E-Boek: De nuances van het quantumveld: MultiLaws voor jouw ideale leven

Als alles energetisch is, wat en waar zou jij dan willen zijn? Hoe zou je nu handelen? Wie zou je willen zijn?

Als alles in jezelf en door jezelf ontstaat, wat zou jij dan aanpassen? Als alleen jij een verandering kunt aanbrengen, welke zou dat dan zijn? Als jij het lichaam direct kan genezen, wat zou jij dan doen? Jouw denkpatronen houden namelijk verband met je levenssituatie! Alleen door je eerder gecreëerde en geleerde belemmerende werkelijkheidsstructuur bepaal jij wat er niet en wel mogelijk is. Je gedachte is een handeling!

Dit boek is anders! Dit boek gaat niet alleen over hoe jij in je voordeel kunt veranderen: ik wil je juist verrijken met inzichten en met MultiLaws. Inzichten over hoe jij het leven met dezelfde doelen juist kunt vergemakkelijken en hoe jij zonder te veel moeite welvarender kunt worden.

Je zult lezen welke specifieke MultiLaws, ook wel quantumwetten genoemd, jij dient toe te passen om je financiële doelen te bereiken. Welke quantumwetten jij kunt toepassen voor je lichamelijke doelen. Welke overtuigingen onze natuurlijke rechtsgang belemmeren. Bij het financiële gedeelte kan je denken aan overtuigingen als lage eigenwaarde, houding en gedachten over geld en moed.

Boek: Dankjewel en leef winstgevend.

Onder succes en winstgevend leven valt: gezondheid, liefde, geluk en welvaart. Een ander soort rijkdom.

In dit boek ontdek je de principes van het universum (MultiLaws en diepgaande kennis van de geest): een nieuw wereldmodel voor doelgerichte verandering, zowel zakelijk als privé. Je leert hoe je de wetten van het universum aanwendt en toepast om het leven te creëren waarvan je altijd hebt gedroomd. Je leert deze ijzersterke (quantum)wetten te begrijpen. Je leert geblokkeerde kanalen op te ruimen zodat jij je doelen nog sneller met plezier kunt creëren.

Diegenen die de ijzersterke wetten van het leven goed kennen, doorleven, toepassen én begrijpen, hebben hiernaast ook een boek in handen om de grootste geheimen te ontrafelen die ons potentieel activeren en je zal diepe energetische zelfkennis opdoen: van hoe je ziekten heelt tot aan hoe je jouw zielsverlangen en wensen manifesteert.

Kortom: wil jij handvatten, inzichten en tevens nieuwe technieken leren om je leven te veranderen of anders in te richten? Wil jij in je kracht komen met daarbij het gevoel van zelfverzekerdheid, rust en zelfvertrouwen? Koop dan het boek of vraag vrijblijvend informatie aan.

Een stukje uit mijn boek: de wet van dankbaarheid!

Vraag een vrijblijvende persoonelijke strategiesessie (call) aan!

‘MultiLaws', kom in je quantumkracht​

Twee of vierdaagse high level persoonlijke coaching

Snelle verandering om innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en succes te bereiken, op welk gebied dan ook! Dit kan met het VIP arrangement. Deze multifunctionele wetten en brein technieken, helpen je om je innerlijke kracht en mindset te versterken om op die manier eenvoudiger en energieker meer succes te behalen.

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

Januari 2023 Aruba

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 december 2022 in Malaga, Spanje

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

10 en 11 september 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

Seminar: ‘MultiLaws': wetten voor meer succes in zaken en privé

11 en 12 juni 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30