Activiteiten

Wil jij handvatten, theorie- én praktijk kennis, vaardigheden én technieken leren die volop bijdragen aan je creatie- en manifestatie proces?

Meld je dan nu aan voor één van onderstaande quantum trajecten oftewel masterclass. Je leert je leven een pittige energie boost en een duurzame positieve verandering te geven. Je leert je (zaken)leven te optimaliseren!

Je kunt lekker aan de gang op:

 • Zaterdag- en zondag 21 én 22 maart 2020 (10.00-17.00 uur) (2-daagse start up quantum training/class) in Nederland, Leiden. In verband met het coronavirus ben ik genoodzaakt aankomende masterclass uit te stellen tot een nader tijdstip. Aangemelde deelnemers hebben een persoonlijke email ontvangen. 
 • Online persoonlijke jaartraject start januari 2020: je kan maandelijks instappen (data plannen jij en ik gezamenlijk in).
 • 4-daagse jaartraject: 23/24 mei, 27/28 juni en 26/27 september, 10/11 oktober, 12 december voor beiden trainingsdatums (evaluatiedag). Hier word je aangezet het maximale uit jezelf (potentieel) te halen. Locatie in Nederland, Leiden. Graag aanmelden voor 15 maart 2020. In verband met het coronavirus ben ik genoodzaakt aankomende seminars uit te stellen tot een nader tijdstip. Aangemelde deelnemers hebben een persoonlijke email ontvangen.
 • Zaterdag- en zondag 21 én 22 november 2020 (2-daagse startup quantum class) in Spanje, Malaga. Engelstalig. Graag aanmelden voor 1 oktober 2020.

 

Het kan zijn dat je het 4-daagse quantum verdiepings- traject liever volgt op een tijdstip dat het jou past ivm met een druk (werk)leven. Bel of mail dan even naar ons. Vervolgens plannen we samen met jou data in. Op deze manier kun jij het traject 1 op 1 doen met Petra. Samen kijken we in de agenda naar dagen dat je wel kunt. 

 
Voor bedrijven geldt hetzelfde. Wij kunnen samen in de agenda naar dagen kijken en een bedrijfstraject inplannen. 

Wat krijg je bij het pakket 1 -op- 1 (online)coaching

 • 4x een consult van 90 minuten (3+1 consult gratis)
 • Directe ondersteuning via mail
 • Inzichtgevende én inspirerende taken
 • Mediteren, EFT, brein- en visualisatie technieken

Investering € 495,00

Wat krijg je bij het 2-daagse event

 • 1 x toegangsticket voor het 2-daagse “winstgevend leven middels PMC’s quantumwetten” Superboost your life.
 • Werkmateriaal
 • Energie Flowchart
 • Inclusief: lunch, koffie en thee
 • VIP BONUS: bij vroegtijdige boeking (voor 1 maart 2020) online mastersessie met Petra van den Berg voor jouw persoonlijk actie oftewel doelen plan!

Investering € 297,00.

Wat krijg je bij het 4-daagse event

 • 1 x toegangsticket voor het 4-daagse “verdieping winstgevend leven middels PMC’s quantumwetten” Superboost your life.
 • Quantummanual
 • Energie Flowchart
 • Alle dagen inclusief: lunch, koffie en thee
 • VIP BONUS: bij vroegtijdige boeking (voor 1 maart 2020) krijg je een online mastersessie met Petra van den Berg voor jouw persoonlijk actie oftewel doelen plan!
 • Persoonlijke coaching

Investering € 1.197,00.

Locatie én praktijk:

De Plek. Makkelijk te bereiken met de trein. 
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden (zie voor routebeschrijving https://deplek.nu)

Gratis parkeren bij De Plek. Indien deze plekken vol staan zijn er meerdere parkeerplekken. Per uur betaal je maximaal € 1,00.

Locatie kan afwijken. Deze trainingen zijn overal te verzorgen. In een hotel- congresruimte, op locatie, of elders. Wij stemmen alles met elkaar af. Prijzen zijn exclusief btw, echter een prijsafspraak voor betaling in termijnen is mogelijk.

Trainingen, lezingen, boekingen, interviews en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk.
Coaching oftewel advies gesprekken zijn ook mogelijk in mijn praktijk of op locatie. Hier gelden andere tarieven voor.

Open de deur naar een onzichtbare energetische kracht in deze kosmos die jou te allen tijde steunt.

Hoe kunnen de quantumwetten dan helpen om hiermee in contact te komen? De quantumwetten geven jou richtlijnen om het contact duurzaam te integreren en verdieping hoe jij je kunt afstemmen op nieuw potentieel. Deze energie kan jou dan alleen nog maar zegenen. De waarheid is dat deze energiekracht er altijd is. Nog verrassender is dat ieder van ons middels het daadwerkelijk gebruiken én behouden van het potentieel in het quantumveld, je  (zaken)leven duurzaam winstgevend maakt én verrijkt. 

In de 2-daagse quantumclass zal Petra je experimenten en casestudies uitleggen die al deze vragen beantwoorden.  Die jou oplossingen geven in het dagelijkse leven voor ongemakken én problemen. Je zult worden geïnspireerd door quantumwetten en breintechnieken. Elke wet heeft een oplossing op jouw specifieke probleem. Je leert schakelen naar je diepste zelf en huidige niveau. Je wordt uitgenodigd een sprong te maken in dit quantumveld zodat ook jij toegang krijgt tot het veld van alle mogelijkheden.

Belangrijke items die wij gaan behandelen zijn: de quantumwetten, afstemmen op bepaalde frequenties, gericht mediteren, je leert je onbewuste te herprogrammeren middels EE/EFT en andere brein technieken, krijgt visualisatie en meditatietechnieken, je leert hoe je manifestatieproces versnellen, je leert hoe de kracht van dankbaarheid én afstemmen werkt.   

In het 4-daagse traject zullen wij ons nog meer verdiepen in het begrip quantum en brein. Waar de wetten uit bestaan. Welke quantumwetten er zijn en hoe je deze met specifieke technieken kunt toepassen en integreren in je (zaken)leven. Je leert je eigen uitdagingen én valkuilen te herkennen en je leven te optimaliseren. Je leert intunen op de frequentie van wat jij wilt en vooral wie jij wilt zijn. Vervolgens gaan we het in praktijk brengen.   

Heb jij zin om gelijkgestemden tegen te komen en er een geweldig leuk waardevol weekend en/of jaar van te maken? Wil jij nu echt leren hoe simpel het is om het maximale uit jezelf te halen? Leren hoe je de wetten kunt toepassen én je complexe mind  te ontrafelen, leren je (zaken)leven te optimaliseren… Kom je ook?

Wij overleggen samen wat het beste bij jou past om je doelen met succes te behalen.