Next level online monthly program & VIP programs

JOUW ENERGIE EN FOCUS BEPAALT JOUW SUCCES!

Ik geef coaching en adviezen vanuit de kennis van het brein en gerelateerde ijzersterke (succes)wetten. Een coachingstraject van mij betekent dat jij jezelf of je medewerkers faciliteert om nieuwe innerlijke netwerken eigen te maken. Hierdoor verandert je gedrag duurzaam en je energie positief. Deze energie bepaalt alle resultaten die jij ervaart in je leven. 

Zit jij met een zakelijk of levensvraagstuk? Het maakt niet uit. Ik heb zowel veel zakenmensen, leidinggevenden als volwassenen en kinderen begeleid en gecoacht om zich bewust te worden van hun kracht. En van hun macht om persoonlijke opvattingen en het zelfbeeld positief te veranderen. We zijn niet altijd in staat om al het potentieel te zien dat er is. 

Ook onze persoonlijke ongeziene trillingen hebben verbluffende effecten. Door de wetenschap van deze ijzersterke wetten uit te leggen, kregen al mijn cliënten zelfvertrouwen en werden ze allemaal sterker. 

De wetten doen altijd hun werk en beïnvloeden elk aspect van je leven. Deze wetten kunnen alles volledig omkeren. Denk hierbij aan carrière, relaties, gezondheid en financiën. 


In feite zijn je persoonlijke energie en bevatting de twee belangrijkste begrippen die de resultaten van je doelen beïnvloeden. Het is mijn missie om jou te leren deze wetten actief te maken in jouw leven. Hierdoor zal je diepgaande veranderingen en resultaten gaan zien. Er ontstaan oplossingen voor je problemen.

Stel je eens voor dat het ineens niet meer ingewikkeld is om succesvol je doelen te behalen en jezelf of je organisatie te laten groeien? En dat je vol vertrouwen unieke wetten en breintechnieken in handen hebt, die jij direct kunt toepassen, waardoor je vertrouwen en rust hebt? Waarna je weet dat je eigen energie (en mindset) jouw resultaten bepalen. Stel je eens voor hoe dat een duurzame impact heeft op je leven en het voorgoed verandert.

Waardevolle kennis waar bijna niemand over beschikt, is nu ook voor jou beschikbaar. Pak jij deze mogelijkheid?

Wat leer je onder andere in mijn High level programs?

 • Waar ijzersterke succeswetten uit bestaan
 • Hoe jij de wetten, die voortdurend gelden, werkzaam kunt maken in jouw leven
 • Hoe vertrouwen en rust verweven zijn met succesvolle resultaten
 • Zeer praktische breintechnieken die je direct kunt toepassen
 • Afstemmen op je doelen
 • Hoe jij je (financiële) mindset kunt resetten en (her)programmeren
 • Onbewuste automatische patronen te doorbreken
 • Verdieping in de quantumwereld en brein (neuroplasticiteit)
 • Waarom het lichaam de belangrijkste pijler is

 

Wat levert het je op?

 • Een unieke transformatie
 • Oplossingen voor jouw vraagstukken
 • Nieuwe mogelijkheden
 • Realisatie van je doelen
 • Een krachtige fundering
 • Zeer waardevolle knowhow en wetenschap van het denken
 • Rijkdomsbewustzijn en innerlijke kracht
 • Vertrouwen, blijdschap en innerlijke rust
 • Vaardigheden die je (zaken)leven verrijken

 

Herken je jezelf in de onderstaande eigenschappen:

 • Weet dat elke investering in jezelf het maximale en hoogste rendement oplevert
 • Resultaten wilt zien
 • Je bent vastgelopen en wilt patronen of slechte gewoonten doorbreken 
 • Eraan toe bent om zelf de leiding te nemen
 • Persoonlijke ontwikkeling wilt versnellen
 • Wilt ontdekken hoe jouw energie je vertrouwen en rust kan geven
 • Je jouw beschikbare potentieel nu echt wilt gebruiken en inzetten
 • Er klaar voor bent om nu jezelf en je leven serieus te nemen
 • Een vertrouwenspersoon zoekt

 

High level manifestation VIP program

In een persoonlijke strategiesessie praten we over een nieuwe fundering, gebaseerd op vertrouwen en innerlijke rust. Wij overleggen samen welk programma het beste bij jou (of je organisatie!) past om begeleid te worden naar jouw zakelijke- en/of persoonlijke doelen. 1 -op- 1 live coachingstrajecten van diverse lengten mogelijk.

Innerlijk werk en het toepassen van MultiLaws (ijzersterke wetten) staan centraal bij al mijn programma’s.

Ook reserveringen in Spanje mogelijk of op locatie elders.

Wil jij als directeur, leidinggevende, arts, CEO, zakenman/vrouw, of particulier snel en doeltreffend in twee tot vier dagen je mindset kracht bijzetten om resultaten te creëren? Wil je snel jezelf persoonlijk ontwikkelen? Heb je geen tijd om een langdurig programma te volgen? Kies er dan voor om een 2- of 4 daagse VIP programma te boeken. Wij gaan samen aan de slag. Dit VIP programma vergt maatwerk. Voorafgaand aan de VIP-dagen hebben wij een strategie consult om te onderzoeken waar jij tegenaan loopt of wat jouw vraagstuk is en blokkert in je leiderschap oftewel zaken doen. Dit vraagstuk neem ik mee in de voorbereiding van de VIP-dagen. Wij plannen samen de data oftewel dagdelen in.

Nieuw: Master jaarprogramma. Elke week een (online)consult met Petra, dus niets met video’s maar direct met haarzelf. Permiteer jezelf een persoonlijke coach die jou alles leert over breinkennis en innerlijke kracht. Dit betekent praktisch nieuwe deuren openen en dat jij stap voor stap leert permanent regie te krijgen over je brein en leven. Je hebt een jaar de ruimte zodat jij je privé en zakenleven naar een nieuw niveau van welzijn brengt. Dit welzijn is van invloed op jouw gezondheid, carrière en andere levensgebieden. 

Next level online monthly program 2021

Investering in termijnen € 495,00 excl. btw per maand

2 VIP dagen: High level manifestation program

Investering € 2.599,00 excl. btw 

(inclusief € 801,00 korting)

4 VIP dagen: High level manifestation program

Investering € 4.500,00 excl. btw

(dit bedrag is incl. € 1.500,00 korting)

Weet dat hoe meer jij oefent je steeds makkelijker dichter bij jezelf komt en bewuster in het leven komt te staan. Je kan dus elke maand instappen en meedoen met deze klassikale onderstaande webinar (minimaal 7 maximaal 12)! Je zult gelijkgestemden ontmoeten. Het zal jou nog sneller bij je rijkdomsbewustzijn (geluk en succes) brengen.


Next level online webinar

Ochtendprogramma 09.00 - 12.00
minimaal 5 deelnemers: data in overleg

Investering € 99,00 excl. btw per deelname

Petra is verbonden aan ZijSpreekt en daar te boeken als spreker voor lezingen voor de overheid, bedrijfsleven en culturele sector. 
Je kunt mailen met: Marga Miltenburg van ‘Zij spreekt’: info@zijspreekt.nl
Trainingen, business (bedrijfs)retreat, masterclasses en coachingstrajecten voor bedrijven, teams en organisaties zijn ook mogelijk.
Coaching oftewel advies gesprekken of jaartraject zijn ook mogelijk in mijn praktijk of op locatie. 

Hoe kunnen MultiLaws, ijzersterke wetten jou helpen? 

Deze wetten helpen je om in contact te komen met latent potentieel, waarna je je meer verbonden zult voelen met de wereld en de mensen om je heen. Je zult dankzij deze wetten gaan ervaren dat je vanuit jezelf een nieuwe werkelijkheid kunt scheppen. Een nieuwe manier van denken en voelen leidt tot een verandering van energie. Door de verandering van energie zal er iets nieuws ontstaan en dit zal je in je leven trekken.

In de 2-daagse VIP program zal Petra je experimenten en casestudies uitleggen die al deze vragen beantwoorden. Die oplossingen aandragen voor het dagelijkse leven dat kan bestaan uit ongemakken en problemen. De MultiLaws dienen als inspiratie en je leert verscheidene breintechnieken. Elke wet biedt een oplossing voor een specifiek probleem. Je leert schakelen naar je diepste zelf en terug naar de niveaus van anderen (of je medewerkers). Je wordt uitgenodigd een sprong te maken in de quantumwereld zodat ook jij toegang krijgt tot het veld van alle mogelijkheden.

Belangrijke items die we ten slotte zullen behandelen zijn: de theorie van de MultiLaws: ijzersterke levenswetten, praktische oefeningen waardoor we kunnen afstemmen op bepaalde frequenties en we gaan gericht mediteren. Daarnaast leer je je onderbewustzijn te herprogrammeren middels diverse  breintechnieken. Je leert verschillende visualisatie- en meditatietechnieken en hoe je het manifestatieproces kunt versnellen en hoe de kracht van dankbaarheid werkt.   

In het 4-daagse VIP program zullen we ons nog meer verdiepen in de begrippen (quantum) succeswetten en brein en waaruit de wetten precies bestaan. Je leert hoe de brein werkt. Welke wetten er zijn en hoe je deze met specifieke technieken werkzaam kunt maken in je  (zaken)leven. Je leert je eigen uitdagingen én valkuilen herkennen en te veranderen. Hoe tune je in op de juiste frequentie? Wat wil je het liefste in je leven en vooral: wie wil jij zijn? Ook in dit High level programma zullen we veel praktische oefeningen doen.   

Wil jij nu echt leren hoe simpel het is om het maximale uit jezelf te halen? Wil je leren hoe je de wetten kunt toepassen, je complexe mind kunt ontrafelen en hoe je je (zaken)leven leert te optimaliseren?

Testimonials

'Ik ken Petra al een aantal jaren en heb haar in verschillende rollen mee mogen maken. Petra is integer, betrouwbaar en heeft kennis van zaken. Haar warme persoonlijkheid maakt dat je je gauw bij haar op je gemak voelt. Zij is gebalanceerd, straalt rust uit en laat mensen in hun waarde. Wat mij inspireert is dat Petra ‘living proof’ is voor waar zij voor staat. Met haar eigen continue ontwikkeling geeft ze het goede voorbeeld. Zij maakt keuzes vanuit het hart en gaat voor haar dromen. Haar positieve mindset is aanstekelijk. Wil je graag met iemand sparren over hoe je jouw leven of bedrijf naar een hoger niveau kan tillen, dan is Petra een hele fijne gesprekspartner'.
Angelique Thodé
Allround management professional
'Petra is 'the real deal'. Als coach is ze meelevend, maar wel direct in haar advies naar jou toe. Haar coaching is heel praktisch en makkelijk toe te passen, ook in het dagelijkse leven. Ik raad haar zeer zeker aan’.
Ria Brattinga
Purchasing manager
'Bij Petra ben ik in het diepe gesprongen om mij door haar te laten coachen en adviseren. Het heeft mij veel waardevolle inzichten, kracht en vertrouwen opgeleverd. Hierdoor is mijn (zaken)leven verrijkt. Ik kan nu veel makkelijker met duidelijke gerichte stappen mijn doelen succesvol realiseren. Met de energie, knowhow en nieuwe handvatten van Petra steeg mijn afstemmingsenergie naar een higher level. Een inspirerende vrouw, een expert in haar vak met een zeer prettige energie'.
As
Assistent-manager
'Door coaching van Petra ben ik mij bewust geworden van álles wat er is en wat ik ben. Ik ben hierdoor weer in mijn eigen kracht komen te staan, waardoor ik nu succesvol ben in alles wat ik doe en onderneem. Tevens voel ik mij gelukkig. Dit straal ik ook uit! Dit alles al door kleine veranderingen in mijn denkpatronen en hierdoor in mijn gedrag. Petra heeft mij heldere vernieuwde inzichten geboden en praktische oefeningen, waardoor ik nu weer daadkrachtig ben en volledig vertrouw op mezelf'.
Bianca Esveldt
'Petra is een geweldige life-coach, die mij ontzettend goed heeft geholpen tijdens de moeilijke tijden in mijn leven. Ze is ontzettend lief, oordeelt niet en weet precies hoe ze je kan helpen. Zowel privé als zakelijk. Petra heeft me veel levenslessen geleerd door middel van haar professionele cursussen en spreekuren'.
Linda Alarcon-Munoz
Dancemaster/personal trainer
'Ik ben heel dankbaar dat ik Petra 12 jaar geleden heb ontmoet. Mijn leven is sinds dat moment zo positief en fijn. Elke dag doe ik nog de karateslag ik sla niet vaak over! Mediteren en Yoga helpen mij ook dagelijks ontspannen. Ik weet zeker dat dit komt door jouw fijne coaching Petra, van al die jaren geleden. Dank je wel'.
Marielle
Pr-manager
'Petra heeft mij geholpen, mijn verdriet te verwerken, nadat mijn vader overleden was. Ook hielp ze mij, erachter te komen, wat me tegenhield in mijn leven. Daardoor kon ik verder gaan en mijn gevoel van eigenwaarde weer opbouwen. Haar speciale technieken brengen een snel resultaat en zijn gemakkelijk aanwendbaar. Zelfs op afstand kon ze mij, via internet, begeleiden op mijn weg, mijn innerlijke balans te vinden.'
Irene, Aruba

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Oktober 2022, Malaga Spanje

Inschrijven seminar

'DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

Juni 2022 in Eindhoven

Inschrijven webinar

Cursus Zelfregie met Quantum-Hypnose-NLP

1 en 4 april 2022 in Leiden

Inschrijven seminar

‘DE TOEKOMST DIE JE TOEKOMT'

4, 5 en 6 februari 2022 in Leiden

Inschrijven webinar

"Goede voornemens waarmaken"

Dinsdag 11 januari 2022 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"Leef vanuit quantumsrust"

Donderdag 25 november 2021 van 19.30 tot 21.30

Inschrijven webinar

"De gezonde slanke leefwijze"

Dinsdag 14 december 2021 van 19.30 tot 21.30